IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз и съпругата му Камила се появиха на състезания вместо Елизабет II

17 юни 2022 14 50

Нейно Величество все още има здравословни проблеми

Снимка: БГНЕС

Принц Чарлз и херцогиня Камила от Корнуол водеха кралското семейство по време на състезанията в Кралския Аскот, толкова обичани от Елизабет II. Нейно величество беше редовен посетител на хиподрума Berkshire преди пандемията и присъства на всяко състезание след възкачването си на трона през 1952 г. Този път 96-годишната кралица не можа да присъства лично на събитието поради проблеми с мобилността. Тя беше принудена да гледа състезанията на живо, без да е там.
Вместо Елизабет II, Кралският Аскот беше посетен от 73-годишния престолонаследник принц Чарлз и съпругата му, бъдещата кралица Консорт, 74-годишната Камила Паркър-Боулс.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън, противно на очакванията, не бяха забелязани на състезанията. Вместо това се появиха принцеса Ан и двете ѝ деца Питър Филипс и Зара Тиндъл, графиня Софи от Уесекс и принцеса Беатрис със съпруга си Едоардо Мапели-Моци.

Малко повече от седмица след края на тържествата по платинения юбилей за управлението на Елизабет II членовете на кралското семейство се появиха публично, участваха в шествието с карети и приветстваха гостите на хиподрума под топлото лятно слънце.

Кралицата, която е страстен развъдчик на коне и притежава 22 победители от Royal Ascot, беше сред присъстващите на състезанието миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари