IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Джонас в очакване на второто си дете: Това е прекрасната част от живота

17 юни 2022 18 00

Той и Софи Търнър вече са родители на дъщеричка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джо Джонас е напълно готов за бебе №2!

Изпълнителят и двамата му братя – Кевин и Ник – застават на корицата на списание People и са част от специалните броеве „100 причини да обичаш Америка“. Изданието събира най-запомнящите се личности от страната в чест на Деня на независимостта, честван на 4 юли. В момента братята Джонас обикалят света заедно с едноименната си група, радвайки своите фенове след дълга почивка.

И докато Джо пее пред многохилядна публика, съпругата му Софи Търнър е у дома и си почива в очакване на второто си раждане. Миналия месец двойката официално потвърди, че семейството им скоро ще се увеличи. Джо и Софи вече са родители на дъщеричка Уила, която ще навърши две години следващия месец.

Относно второто си дете, Джо споделя, че наистина не знае какво да очаква. Въпреки че вече е минал по този път, той признава, че все още е леко нервен, дори малко повече от преди, но пък в същото време е и много развълнуван. „Това е най-прекрасната част от живота“, казва изпълнителят пред списание People.

Очевидно съпругата му мисли по същия начин. В интервю за ELLE UK, където беше официално потвърдена и втората бременност, Софи споделя, че това е смисълът на живота. „Аз така го разбирам. Смятам, че в това се корени целият смисъл на съществуването ни – да отгледаш следващото поколение“, категорична е актрисата. Допълва, че с Джо са развълнувани да увеличат семейството си и го смятат за най-голямата благословия.

„Невероятно е да бъда баща и да научавам нещо ново за себе си всеки ден. Сега живеем в нов град и моментът е още по-вълнуващ. Нямам търпение за бъдещето и всичко, което ще ни се случи“, казва Джонас пред People. Той и съпругата му наскоро се преместиха в Маями.

Джо е вторият брат, който се сдоби с дете. Първият беше Кевин, който е и най-голям, който се радва на две дъщери – Алена (8) и Валентин (5). Именно от него бъдещият баща се учи на някои от най-големите трикове в отглеждането на деца, докато поддържа и успешна кариера в музиката. Най-малкият брат – Ник и съпругата му Приянка Чопра – също вече имат момиченце, което се ражда от сурогатна майка.

„Беше прекрасно да гледам Кевин като баща през всичките тези години и да видя как се справя. Той винаги поставя семейството на първо място и бързаше да се прибере у дома след всеки концерт“, спомня си Джо.

Въпреки че в момента братята са по-заети от всякога – записват нова музика, Ник е съдия в предаването Dancing with Myself, Кевин е водещ в Claim to Fame заедно с най-малкия брат Франки, а Джо промотира филма си Devotion – те имат баланс, за който са мечтали дълго време докато са част от канала Disney, който ги изстрелва към световната слава.

„Мисля, че всички сме работили здраво, за да заслужим повече време у дома. Събрахме се преди няколко години, а феновете ни продължават да се увеличават. Този път обаче не усещаме напрежение да правим всичко на момента“, казва Джо. Допълва, че сега кариерите и на тримата се развиват по различен начин, който самите те са си определили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари