IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур сподели романтични снимки със своя нов любим

17 юни 2022 14 30

Актрисата направи връзката си с готвача официална и в Instagram

Getty Images

Getty Images

Деми Мур направи връзката си със своя нов любим Даниел Хъм официална и в Instagram профила си. На 14 юни 2022 г. актрисата от „Неприлично предложение“ сподели няколко романтични снимки в социалната мрежа с главния готвач, с когото излиза от няколко месеца.

Холивудската звезда и бивша съпруга на Брус Уилис и Аштън Къчър излиза с нюйоркския ресторантьора от зимата, като отношенията им бяха оповестени публично през април 2022 г.

Деми е споделила слайдшоу с кадри изпълнени с нежност и романтика към новия мъж в живота ѝ, от което става ясно, че отношенията помежду им са станали доста сериозни. На една от снимките Деми и Даниел са се снимали пред двореца Версай във Франция, а тя е написала: „Посещение на двореца на кралете и кралиците.“

Новият любим на Мур е известен с веган ястията си. Той е с 13 години по-млад от нея и има две дъщери от предишен брак. Според слуховете двамата с актрисата са много щастливи заедно. От новите им снимки пък става ясно, че те вече са си взели и общо кученце от породата чихуахуа, което носи името Пилаф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари