IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс запознала новия си приятел с дъщеря си

24 юни 2022 10 50

Очевидно нещата между актрисата и Боби Уутън се задълбочават

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс и новият ѝ приятел Боби Уутън вече са пренесли връзката си на по-сериозно ниво.

Източник споделя пред списание People, че музикантът е прекарал време с единствената дъщеря на актрисата – Сури, която тя споделя с бившия си съпруг Том Круз. „Той започва да опознава семейството ѝ“, казва близък до двойката. Според него, Кейти си прекарва чудесно с Боби, като той я кара да се смее и да се чувства спокойна и щастлива.

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

43-годишната Холмс и 33-годишният Уутън създадоха слухове за романс, когато бяха забелязани да се държат за ръка и да се целуват през април в Ню Йорк. Те също така посетиха музея „Гугенхайм“, след което се срещнаха с майката на Кейти – Кати. На една от папарашките снимки се вижда, че Кати очевидно харесва Боби, тъй като го прегръща топло.

Месец по-късно новата светска двойка направи дебюта си на червения килим, присъствайки на галавечер в Ню Йорк. На събитието Уутън връчи награда на своя партньор Дейвид Бърн. По-рано този месец отново видяхме Холмс, която взе любимия си на филмовия фестивал „Трайбека“, където тя представи филма си Alone Together, в който не само играе, но пише сценария и го режисира.

Боби Уутън също може да се похвали със зает график, като в момента свири бас в мюзикъла „Мулен Руж“ на Бродуей. Преди това той беше част от фестивала „Коачела“ заедно с Карли Рей Джепсън. Музикантът има и номинация за „Грами“, като в същото време преподава в художествения факултет Tisch в Ню Йорк. „Той е много готин човек, много мил, талантлив и спокоен“, казва източник пред списание People.

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс беше омъжена за Том Круз в продължение на шест години преди двамата да се разделят през 2012 година. След това тя беше свързвана на няколко пъти с Джейми Фокс, но раздялата между тях дойде през 2019 година. Наскоро актрисата излезе от връзката си с Емилио Витоло, с когото беше само осем месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари