IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс иска меден месец в Хавай

23 юни 2022 14 40

Певицата планира почивка със съпруга си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс знае какво иска и го иска веднага. Певицата сподели, че иска да прекара меден месец в Хавай, където със съпруга си да се радват на началото на своя семеен живот.

40-годишната изпълнителка каза „Да“ на 28-годишният актьор Сам Асгари по-рано през юни, а сега двойката се надява да отиде на меден месец някъде извън страната.

Плановете на двойката са за след като приключат промоциите на новия филм на Сам Асгари.

„Бритни и Сам се наслаждават на времето заедно като семейство и си почиват след сватбата. Те планират меден месец след като приключи прес турнето на Сам и искат да отидат в Хавай“, сподели източник, близък до младото семейство пред E!News.

Според думите на източника, Бритни, която си върна контрола над богатството си, се чувства „безстрашна“ и е „нова жена“.

„Бритни се чувства безстрашна и е изключително щастлива, откакто се омъжи за Сам. Тя е много щастлива и се чувства като нова жена“, допълва близкият до Спиърс и Асгари.

Сватбата на двойката, на която присъстваха и Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор, не мина без драма, тъй като първият съпруг на Бритни, Джейсън Александър, се опита да нахлуе на церемонията.

По този повод Бритни е уволнила целия си екип от охранители, тъй като очевидно не са се справили с предотвратяването на появата на бившия ѝ съпруг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари