IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на дъщеря си: Денис Ричардс прави филми за възрастни

24 юни 2022 17 40

Денис Ричардс стартира свой профил в платформата OnlyFans

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Поговорката казва, че каквато е майката, такава е и дъщерята, но в този случай е обратното – майката следва стъпките на дъщеря си.

На 23 юни Денис Ричардс обяви, че се присъединява към платформата за възрастни OnlyFans с видео, публикувано в профила си в Instagram. На него актрисата носив бяла рокля и смело влиза в океана, а кадансът романтично се забавя. „Готови... започваме“, написа Ричардс и постави #onlyfans, като насочи феновете си към линк в описанието на профила си.

Линкът в описанието директно отвежда милионите ѝ последователи към страницата ѝ в OnlyFans, където желаещите да се абонират за видеосъдържание ще трябва да платят по 25 долара на месец или да си закупят пакет за три месеца на стойност 67,50 долара.

Пускането на профила на Ричардс идва само седмица, след като дъщеря ѝ Сами Шийн също си направи профил в платформата за възрастни. 18-годишната моделка е по-голямата дъщеря на Денис и Чарли Шийн, които са родители и на 17-годишната Лола. Актьорът силно разкритикува решението на дъщеря си да печели пари по този начин, обвинявайки именно майка ѝ.

„Не съм съгласен с това, но тъй като съм неспособен да го предотвратя, съм ѝ казал да се държи достойно, да бъде креативна и да не жертва почтеността си. Тя вече е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило в моята къща“, категоричен бе Шийн в официалното си изявление.

В отговор Денис заяви, че решението е било изцяло на Сами и тя не е могла да направи нищо по въпроса. „Изборът не беше основан на това под чий покрив живее тя. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да вярвам на преценката ѝ. Тя обаче взема собствени решения“, казва Ричардс.

Малко по-късно Чарли си промени мнението относно новата работа на дъщеря си, казвайки че „Денис сподели няколко ясни гледни точки, които бях пропуснал в изблик на ярост“. Допълни, че в момента Сами има нужда от подкрепата на родителите си и ще я получи безусловно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари