IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Чарли Шийн се снима гола за пари

16 юни 2022 10 50

18-годишната Сами се регистрира в популярна за целта платформа

Getty

БГНЕС

Дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс – Сами, ще се снима гола за пари. Младото момиче се присъедини към популярната платформа OnlyFans

„Щракнете върху връзката в моята биография, ако искате да видите повече“, пише русокоската към снимка, направена по бански в басейна.

Тийнейджърката обещава да качва ново съдържание в профила си 2-3 пъти седмично. И насърчи нейните първи фенове да ѝ пишат.

Влизането в платформата, базирана на абонамент и показваща както голи, така и частично голи снимки, е първото бизнес начинание на 18-годишната Сами Шийн.

Момичето, което отпадна от гимназията по свое желание и навърши 18 през март, явно е решило, че ще изкарва бързи пари чрез своите снимки. Но явно не желае да инфлуенсърства в социалните мрежи.

„Хей, абонирайте се, за да видите ексклузивно съдържание“, споделя още дъщерята на Чарли Шийн.

Наскоро тя се похвали с първата си татуировка – пеперуда, направена на гърба.

Денис Ричардс не може да направи нищо

Запитана от Page Six няма ли да се намеси и да закрие профила на дъщеря си, майката на тийнейджърката посочва, че трудно може да ѝ повлияе.

„Сами е на 18 и това решение не се основава на това къде живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на преценката ѝ, но тя прави своя собствен избор“, коментира актрисата.

До момента дъщерята на Чарли Шийн живееше с него, но наскоро не е споменавала къде точно се намира.

Майка и дъщеря се сдобриха наскоро

Бившата на Чарли Шийн неведнъж е споделяла в интервюта, че има обтегнати отношения със Сами и иска да промени това. Оказва се, че двете са се сдобрили преди 18-ия рожден ден на момичето.

През март Денис Ричардс поздрави Сами за рождения ден и сподели обща снимка с нея. Така тя сподели, че двете са изгладили разногласията помежду си. И изтъкна, че е „много благословена и благодарна“ затова, че е нейна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари