IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Денис Ричардс: Животът ми с нея беше пълен ад

17 септември 2021 09 00

Сами Шийн казва че се е мразила по времето, в което е живяла с майка си

Снимка: Getty Images

17-годишната дъщеря на Денис Ричардс и Чарли Шийн разкрива интересни подробности около живота с майка си през последните няколко години.

В клип, публикуван в TikTok Сами Шийн споделя, че преди една година е била „заклещена в насилствена обстановка и се е мразела“. Допълва, че е имало дни, в които не е яла или спала, била е силно депресирана и е мразела училището си. Сами казва, че най-накрая е напуснала „адския дом“ и живее сама с двете си котки, напуснала е училище и се чувства много добре.

Малко по-късно Чарли Шийн изказа мнението си относно ситуацията чрез своя публицист Джеф Балард. „Сами е прекрасна. Обичам безкрайно много нея и всичките си деца. Ще си правим бал“, заяви актьорът. Източник споделя, че 17-годишното момиче е живяло с Денис Ричардс през последната година. Според него, майката е поставила нормални правила в дома си, но Сами не ги е спазвала.

„Чарли не е голям поддръжник на тези правила. Той има различен стил на възпитание и затова Сами реши да живее при него. Денис много обича дъщеря си и е натъжена от случилото се“, казва източникът. Въпреки че Сами твърди, че живее сама, тя най-вероятно споделя дом с Чарли Шийн, в който обаче не се спазват строги правила.

Денис Ричардс и Чарли Шийн се запознават на снимачната площадка на филма Good Advice през 2000 година, но започват да се срещат година по-късно. Женят се през юни 2002 година, но три години по-късно Денис подава документи за развод докато Чарли отново е в хватката на алкохола и наркотиците. Двамата имат две дъщери – Сами и 16-годишната Лола Роуз. Чарли има още три деца от предишни връзки – 36-годишната Касандра и 12-годишните близнаци Макс и Боб. Ричардс пък е майка и на 10-годишната Елоиз Джони.

През март тази година актрисата отпразнува 17-ия рожден ден на Сами, споделяйки нейна снимка в социалните мрежи. „Не мога да повярвам, че красивото ми бебе е на 17!!! Времето лети толкова бързо и аз съм впечатлена от красивата млада дама в която си се превърнала“, написа тя под публикацията. Допълни, че цени всеки един момент, прекаран със Сами и много се гордее с нея.

Оказва се обаче, че Сами не изпитвала такива топли чувства към майка си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари