IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн спря издръжката на Денис Ричардс

29 октомври 2021 10 50

Спечели делото без бившата му да присъства в съда

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Чарли Шийн най-накрая се пребори в съда да спре плащането на издръжка на бившата си съпруга Денис Ричардс, от която има две дъщери – Сами (17) и Лола (16), пише PageSix.

Звездата от „Двама мъже и половина“ води съдебна битка по темата от декември 2019. По време на последното дело, което бе отсъдено в негова полза, Денис не е присъствала в съда, тъй като имала работен ангажимент извън страната и актьорът знаел за това. Нейните адвокати коментираха, че Шийн нарочно поискал такава дата, за да не може тя да присъства.

„Денис нямаше как да присъства. Откакто Чарли подаде иска си за спиране на издръжката преди две години, тя постоянно го пита за дати, но той отлагаше, тъй като не искаше делото да се застъпва във време, в което плаща издръжка на другата си бивша съпруга Брук Мюлер и това може да му изиграе лоша шега, задължавайки го да дава същата сума на Ричардс“, коментира източник пред медията.

Източникът добави, че Чарли не е плащал издръжка на Денис през последните четири години.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Сигурно защото и е направил 2 деца и затова плаща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Зеленоок ( преди 2 години )
За какво да и плаща???? нали за това е развода - да се махат от главите един на друг и точка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар