IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-голямата дъщеря на Денис Ричардс стана на 18

15 март 2022 09 00

Актрисата поздрави момичето, живеещо с Чарли Шийн

Getty

Getty

Денис Ричардс поздрави най-голямата си дъщеря по случай рождения ден. Преди броени дни Сами, която живее с баща си Чарли Шийн, стана на 18. Това накара актрисата да сподели емоционално послание в Instagram.

„Честит рожден ден, моя красива Сами! Обичам те толкова много“, написа гордата и същевременно разстроена майка, която най-вероятно не е била с момичето на неговия празник.

Денис коментира още, че би искала да каже на Сами още толкова много неща, но предпочита това да не става в социалните мрежи, а двете да са насаме. Навярно тя си спомня с умиление за годините, в които те са били по-близки и си споделяли какво ли не.

Ричардс е споделила три снимки в профила си. На едната виждаме усмихнатата рожденичка, а на останалите – тя като малка, държейки в ръцете си розово сърце.

Постът на актрисата трогна много последователи, които ѝ пожелаха скоро да се сдобри със Сами и да я прегърне.

„Надявам се да се помириш с нея. Познавам това чувство. Дъщеря ми е почти на 17. Живее с баща си. Едвам си говорим. Трудно е!“, споделя последователка на Денис.

„Обичам те безусловно и съм много благословена и благодарна, че съм твоя майка“, завършва бившата жена на Чарли Шийн. И добавя, че бабата на Сами я гледа от небето и също би се радвала за нея.

Сами Шийн се изруси за рождения ден

Междувременно рожденичката сподели провокативни снимки с тоалета си за рождения ден и написа:

„Официално блондинка“.

След като известно време бе с руси кичури, а после и с розова коса, по-голямата щерка на Денис и Чарли е решила да промени отново външния си вид.

В галерията на Сами тя показва част от своя купон, на който присъствали най-близките ѝ приятелки. За него тя е с дълга червена рокля с открито деколте и голяма цепка. Тя е съчетана със сандали на висок ток и нежни колие, обеци и пръстени от сребро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари