IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо принц Андрю не е изгонен от кралското семейство след скандала?

29 юни 2022 10 40

Монарсите не искат повече публично излагане

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро се заговори, че принц Андрю е ядосан заради това, че не го включват отново към кралските му задължения, въпреки че той вече държи много на това.

Но все пак не може да се забрави огромният скандал около него и обвинението в сексуален тормоз на непълнолетната Вирджиния Джуфре. Тази новина донесе много неприятности на титулуваните му роднини. Те обаче не го оставиха в тежко положение и не го изключиха от кралското семейство.

Заради скандала херцогът на Йорк беше принуден да изостави обществения живот и социалните дейности. Той обаче никога не се озовава в пълно изгнание.

Принц Андрю все още живее в Royal Lodge, собственост на кралското семейство, а и се появява на важни обществени събития, предава OK Magazine.

Според слуховете той дори продължава да се вижда редовно с Елизабет II и все още се смята за нейния любим син. Кралският експерт Ингрид Сюард смята, че има основателни причини за това.

Биографът предполага, че членовете на кралското семейство се страхуват от публично излагане.

Близките се притесняват, че принц Андрю може да съсипе репутацията на монархията с прекомерна откровеност. „Те няма да го изгонят, защото ще има повече проблеми, ще започне да говори, да дава интервюта и да пише книги... Те не искат това“, каза Сюърд пред True Royalty TV.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари