IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Култовата брюнетка Меган Фокс дебютира руса коса с розови нюанси

28 юни 2022 17 50

За премиерата на новия филм на годеника си „Живот в розово“

Getty Images

Getty Images

Меган Фокс и годеникът ѝ Machine Gun Kelly се появиха с розови коси на филмовата премиера на документалния филм за него „Животът в розово“. Косата на 36-годишната актриса беше руса, но с розови нюанси, докато тази на 32-годишния музикант – наситено розово-лилава.

Влюбените изглеждаха абсолютно великолепни на червения килим, в тоалетите си, които отново бяха в тематичния светлорозов цвят.

Бившата брюнетка Меган беше заложила на зашеметяваща тясна къса рокля с тънки презрамки. Тя беше съчетала роклята с розови токчета и подходящ светлорозов маникюр.

Звездата на вечерта – певецът MGK, чието истинско име е Колсън Бейкър, пък се появи в чифт бели панталони в стил пънк рок, които включваха две големи верижки, висящи отпред, бял колан със сребърни капси и яркорозова риза със синя щампа и дълги ръкави.

Блузата на музиканта беше къса и даваше поглед на татуировките на торса му. Той беше допълнил визията си с перлена огърлица.

Документалният филм за певеца показва „задълбочен поглед върху драматичните върхове и спадове на артист, преследващ челното място в музикалните класации, докато се бори с шума от външния свят, бащинството и други предизвикателства“, пише в описанието на телевизия Hulu.

меган руса

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари