IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна промяна: Меган Фокс със секси прическа

7 април 2022 14 30

Независимо колко време ще остане с този стил, актрисата изглежда прекрасно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никой не може да отрече, че Меган Фокс е една от най-сексапилните жени в Холивуд. Актрисата приковава вниманието още от появата си в "Трансформърс", а славата й на секссимвол се затвърди със "Страстите на Дженифър". Оттогава Фокс продължава да трупа фенска база, която следи всяка нейна стъпка и публикация в социалните мрежи. 

Постепенно актрисата стана известна и заради бурния си личен живот, който постоянно привличаше внимание. Наскоро тя се сгоди за рапъра Machine Gun Kelly, с когото не крият любовта си нито от социалните мрежи, нито от папараците и фотографите на червения килим. Двамата станаха прочути с показването на близост и публичните целувки, като част от феновете смятат, че връзката им е просто поредният рекламен ход. Засега обаче тези твърдения се оказват грешни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

И докато голяма част от последователи на Фокс се чудят кога ще бъде сватбата й с Machine Gun Kelly, актрисата реши да направи промяна точно навреме за пролетта. Известна със своите дълги черни кичури, тя изненада всички, когато публикува снимки, на които демонстрира бретон, оформящ лицето

Фокс сподели колекция от изображения, заснети от Сибел Леви, като първото е близък план на новата й прическа. Фризьорът Димитрис Джанетос е завързал черната й коса на леко разхвърлян висок кок. Бретонът е леко отметнат настрани, а два кичура се спускат от двете страни на лицето, оформяйки го перфектно. 

Докато новата прическа е забележителна, трябва да отделим внимание и на фините, блестящи сини сенки за очи, които гримьорът Джена Кристина е нанесла във вътрешната част на окото. Този начин на гримиране е тенденция, която набира все по-голяма популярност сред звездите, включително Зендая и Кайли Дженър. Фокс я е изпробвала и преди, когато носеше жълто-оранжеви сенки, които паснаха идеално на маникюра й. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cibelle Levi (@cibellelevi)

Меган е изпробвала бретон и преди, но всички тези случаи бяха краткотрайни. За Met Gala през 2021 година тя се появи с гъст остър бретон, а месец по-късно участва във фотосесия с Machine Gun Kelly, където бретонът й беше доста по-къс. Дали новият й стил ще остане за по-дълго, или съвсем скоро ще видим следващата промяна, остава да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Леля ( преди 2 години )