IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Евгения Калканджиева показа порасналия си син

28 юни 2022 18 00

Жени определено има защо да се гордее с Жорко

БГНЕС

БГНЕС

„Мис България 1995“ Жени Калканджиева показа снимки на порасналия си син Георги в своя Instagram акаунт. Жени е споделила няколко кадри и видеа с момчето си, които са направени на Райския залив на язовир Искър.

Едно от клипчетата тя е коментирала с думите „готин и скромен“, а друго е подписала с „красавецът на мама“. На друго видео пък се вижда как момчето управлява само моторница под зоркия поглед на баща си. Снимките с наследника на шефката на модна агенция „Визаж“ са събрали много харесвания и позитивни коментари. Много приятели и последователи на брюнетката пожелават на хубавия Жорко щастие и късмет.

Синът на красавицата и съпругът ѝ Стефан Манов – Тачо през септември ще навърши 13 години. От кадрите се вижда, че момчето е наследило хубостта на майка си, но доста прилича и на баща си като излъчване.

Жени, която навремето се класира в десетката на „Мис Свят“ и с това си остава най-успешната носителка на въпросната титла у нас, рядко споделя семейни кадри в своя профил в социалната мрежа.

47-годишната Жени се омъжи за 9 години по-младия от нея Тачо на пищна церемония през 2007 г. Любовта им пламна няколко години по-рано в Испания, където той живееше с родителите си.

Бурната връзка на Жени и Тачо на няколко пъти даваше поводи за слухове за раздяла и дори за развод помежду им, но явно двамата са изгладили нещата в отношенията си и към днешна дата се радват на плода на любовта си.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари