IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво похапва Виктория Бекъм?

1 юли 2022 10 40

Готвач разказа за странностите на звездата

Снимка: БГНЕС

На фигурата на 47-годишната Виктория Бекъм може да завижда всяко младо момиче. Не е тайна, а е и доста видимо, че дизайнерката и някогашна певица внимателно следи теглото си и се придържа към строга диета.

А преди дни известен испански готвач разкри много странни хранителни навици на бизнесдамата.

През 2019 г. Виктория и Дейвид Бекъм бяха в списъка с гости на сватбата на футболиста Серхио Рамос и тв водещата Пилар Рубио. А Дани Гарсия бил поканен като готвач на събитието. По думите му той бил разочарован от гастрономическите вкусове на Виктория, тъй като тя сменила цялото меню, по което той усърдно работил заедно с булката и младоженеца.

„Странни ми се сториха изискванията на Бекъм, която поиска да замени всички ястия, които ѝ бяха предложени. Храната на Виктория беше различна от храната на гостите и се състоеше само от зеленчуци. Тя пиеше само кокосова вода, без да докосва алкохол“, каза Гарсия.

Освен това Гарсия добави, че г-жа Бекъм е наредила на сервитьорите да сложат в чинията ѝ купа с мента и антисептик с алкохол. „Бях изненадан от исканията ѝ, защото тогава пандемията на коронавирус дори не беше започнала“, каза шефът в интервю за Daily.Mail.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари