IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възнамерява ли Меган Маркъл да навлезе в политиката?

5 юли 2022 10 40

Херцогинята на Съсекс с решителни изказвания

Снимка: БГНЕС

След като се запозна с принц Хари, Меган Маркъл се отказа от филмовата кариера. След „Мегзит“ херцогинята на Съсекс започна няколко проекта, сред които и подписа договор с Нетфликс. Но дали Маркъл иска да смени професията си?

Преди ден в мрежата се появи информация, че херцогинята на Съсекс е дала интервю за списание Vogue, където говори за политическите си амбиции.

В разговор с активистката Глория Щайнем Маркъл обсъди своето недоволство и пълно разочарование от новото решение на Върховния съд на САЩ да отмени забележителното решение от 1973 г. Роу срещу Уейд, което защитава правото на жените на аборт във всеки щат.

„Това е всичко, което Хари и аз обсъждахме напоследък. Знам, че много жени са в отчаяние в момента. Но отново трябва да се обединим, а не да се лутаме.

Трябва да започнем. Можем да започнем още през ноември с междинните избори“, гневно реагира Меган на скандалния закон. Тя е решена да защити правото на американските жени да правят аборт.

Освен това херцогинята на Съсекс спомена предстоящите избори за Камарата на представителите на САЩ. Оказва се, че тя ще лобира за интересите си в Калифорния. Предполага се, че тя има възможност да вземе президентския пост в Демократическата партия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари