IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкритикуваха Меган Маркъл за облеклото ѝ, какво ѝ добавя няколко килограма?

22 юни 2022 08 40

Запазиха и в тайна какво се реши за обвинението в тормоз на кралски служители

Снимка: БГНЕС

Феновете и модните критици винаги следят отблизо всяка изява на Меган Маркъл. Появата на херцогинята на Съсекс на платинения юбилей на кралицата предизвика бурни дискусии.

Според известната стилистка Мелиса Лунд, съпругата на принц Хари е избрала не най-подходящия тоалет за събитието.
Меган се появи на публично място в рокля с млечно палто с колан и широкопола шапка. Имиджмейкърът смята, че това облекло само подчертава недостатъците на нейната фигура.

„Трябва да кажа, че Меган има страхотен вкус и добра фигура. Тя обаче не обръща подобаващо внимание на пропорциите си. И така, въпреки факта, че дрехите ѝ са страхотни, понякога тя не изглежда толкова добре, колкото би могла“, обясни експертът.

Според Мелиса съпругата на принц Хари трябва да избягва прекалено обемните поли. „Това ѝ добави няколко килограма. Меган има много тънки крака, така че трябва да избягва поли, които са твърде обемни, тъй като това прави краката ѝ твърде тънки“, добави тя.

Около образа на херцогинята на Съсекс се заговори и за това, че след „Мегзит“ служителите на Бъкингамския дворец я обвиниха в тормоз. Самата херцогиня на Съсекс тогава отрече всичко, но малцина ѝ повярваха. Сега има нови подробности около скандала.

Според Sunday Times разследването на случая с тормоз от съпругата на принц Хари е приключено. Информацията за малтретирането на херцогинята на Съсекс със служители няма да бъде оповестявана публично.

Известно е, че около петима бивши помощници на Меган и Хари са се появили, за да говорят по делото. Преди това се очакваше докладът да бъде публикуван през юни тази година.

Предполага се, че Елизабет II е решила да не разваля репутацията на близките си. Кралицата не иска да увеличава напрежението в кралското семейство.

„Резултатите от разследването всъщност ще бъдат „погребани“, за да се предотврати нов кръг от влошаване на отношенията между принцовете Хари и Уилям“, каза източникът, цитиран от OK Magazine.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари