IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха рождения ден на Лилибет

8 юни 2022 08 40

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не присъствали на тържеството

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си Лилибет. Бебето е на една годинка. По този повод двойката организира скромно парти в Frogmore House, където отседнаха по време на посещение във Великобритания.

Събитието събра кралски братовчеди и сестри. Сред тях бяха Зара и Майк Тиндъл с децата си, Питър Филипс с дъщеря му и кръстникът на Арчи – Чарли ван Страубензи. Роднините се срещнаха за първи път с малката Лилибет, тъй като това беше първото ѝ пътуване до Обединеното кралство.

„Беше страхотно събитие и всичко, което бихте очаквали от детски рожден ден. Идеята беше да има спокойна атмосфера на тържеството и гостите да могат да се движат свободно, както и да си тръгват оттам по всяко време“, каза източник пред The Sun.

Отбелязва се, че Кейт Мидълтън и принц Уилям не са могли да се включат в тържеството, тъй като по това време са били в Уелс на официално събитие по случай годишнината от управлението на Елизабет II.

Но самата кралица, която поради здравословни проблеми беше принудена да пропусне няколко посещения, най-вероятно лично е поздравила малката Лилибет. В крайна сметка Нейно Величество беше много близо – в замъка Уиндзор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари