IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари с цялото семейство на юбилея на кралица Елизабет Втора

16 май 2022 09 00

Дългоочакваната среща най-сетне ще се състои

Снимка: БГНЕС

След няколко седмици на съмнения и предположения, херцогът и херцогинята на Съсекс все пак официално потвърдиха, че ще пристигнат в Лондон през юни с 3-годишния си син Арчи и 11-месечната дъщеря Лилибет.

Дългоочакваната среща на кралица Елизабет II с нейната правнучка ще се състои, предава OK Magazine.

Говорител на двойката каза: „Принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс, са щастливи и горди да се присъединят този юни, заедно с децата си, в честването на платинения юбилей на кралицата“.

Не всичко обаче е толкова просто. Вече е известно, че двойката няма да се появи за фотосесия на балкона на Бъкингамския дворец с кралицата и други членове на кралското семейство.

„След внимателно обмисляне, кралицата реши, че тазгодишната традиционна изява на балкона в четвъртък, 2 юни, ще бъде ограничена до Нейно Величество и онези членове на кралското семейство, които в момента изпълняват официални обществени задължения от името на кралицата“, се казва в документа на двореца.

Пътуването до Лондон означава още, че малката Лилибет може да се срещне за първи път с братовчедите си – децата на Уилям и Кейт.

Досега само братовчедката на Хари, принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк, които посетиха САЩ през февруари и останаха за няколко дни в имението Съсекс в Монтесито, успяха да държат бебето Лили в ръцете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари