IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащина любов: Принц Хари с тениска в чест на дъщеря си

10 май 2022 15 00

Херцогът на Съсекс участва в забавна реклама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Хари е горд да бъде баща на момиче и иска целият свят да го знае!

Херцогът на Съсекс, който преди 11 месеца се сдоби с дъщеря Лилибет, облече тениска в нейна чест за участието си в забавно видео. Хари носеше сива тениска, върху която беше изписано „Баща на момиче“, а поводът беше промоционален клип на екотуристическата инициатива Travalyst, която самият той е основал.

В забавния клип, пуснат на 9 май, Хари тича през гората, гордо носейки тениската си, когато внезапно попада в засада от „рейтингов агент“, който иска да оцени въздействието върху околната среда от пътуването на принца до Нова Зеландия през 2018 година, когато към него се присъединява и Меган Маркъл.

След като премахва слушалките си, Хари получава забележка, че е изпуснал опаковка от бонбони по време на пътуването си, като комикът Рис Дарби казва, че я е намерил на плажа през 2018 година. „Може и времето да е причината. Тогава беше ветровито“, шегува се той. Хари обаче го контрира, като казва, че времето не е било проблем, а с Меган са си прекарали чудесно в Нова Зеландия и са се насладили на красотата ѝ.

В крайна сметка принцът получава оценка 3 от 5 звезди за екологичния отпечатък, оставил след пътуването си. Рейтингът обаче е придружен и от няколко комедийни изненади. „Според моите бележки тук, са ви били дадени 12 кърпи в Tim's Motor Lodge, а сте използвали само една за целия престой, много добре“, казва Дарби. Озадаченият Хари обаче се опитва да обясни, че никога не е отсядал в мотела.

Дарби допълва, че принцът и съпругата му са се държали много уважително към местните общности и дори са си купили мед от производителите там. „И сте спирали водата, когато сте си миели зъбите“, казва още комикът. Хари отвръща, че винаги го прави, но изведнъж намира цялата тази информация за странна и се чуди въобще как Дарби е успял да я получи.

В този момент втори рейтингов агент, изигран от комика Дейв Фейн, излиза от храстите, за да обясни, че Дарби всъщност е объркал принца с певеца Хари Стайлс.

На 9 май внукът на кралица Елизабет II се появи и по телевизия Maori в Нова Зеландия, за да разкрие сериозното значение зад комедийния скеч. Говорейки пред камерите, той обяви стартирането на инициатива за оценка на пътуванията на Travalyst, чрез която се надява да насърчи пътуващите да поставят устойчивостта в центъра на своите ваканции.

Оценката включва прост тест, базиран на концепцията за грижата към местните хора, тяхната среда и култура в държавата, която посещавате. „Тъй като пътуването вече набира скорост, имаме възможност и необходимост да предефинираме индустрията към по-добро“, каза Хари в изявление.

Самият принц ще предприеме важно пътуване следващия месец, когато ще се отправи към Обединеното кралство за тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II. Очаква се с него да бъдат Меган Маркъл, 3-годишният Арчи и 11-месечната Лилибет. Това ще бъде първият път, в който Лили ще посети родината на баща си. Възможно е тя да отпразнува първия си рожден ден, който е на 4 юни, по време на пътуването.

„Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са развълнувани и горди да присъстват на тържествата по случай платинения юбилей на кралицата този юни заедно с децата си“, каза говорител на двойката пред списание People.

Празненствата ще започнат в началото на юни, когато се очакват редица изненади и известни изпълнители да поздравят кралица Елизабет II за 70-годишното ѝ управление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари