IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще пропуснат първия рожден ден на своята племенница Лилибет

2 юни 2022 10 50

Херцозите на Кеймбридж не бързат да се срещнат с роднините си в Лондон

Снимка: БГНЕС

Изглежда принц Хари и Меган Маркъл са решени да си върнат връзката с кралското семейство. Известно е, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще пристигнат тази седмица във Великобритания с децата си – 3-годишния Арчи и почти едногодишната Лилибет. Още повече, че бебето ще отпразнува първия си рожден ден с прабаба си Елизабет II, която никога не е виждала на живо.

Много фенове бяха сигурни, че по този повод ще се съберат голям брой гости, за да отпразнуват знатния ден за бебето, включително принц Уилям със съпругата си Кейт Мидълтън и трите им деца. Това обаче няма да се случи.

Представители на Бъкингамския дворец съобщиха, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще заминат този ден в столицата на Уелс – Кардиф.

Според двореца двойката ще се срещне с местни артисти и ще присъства на специален концерт с хорове и оркестри. Това посещение ще бъде част от програмата на официалните събития в чест на платинения юбилей от управлението на Елизабет II.

Никой обаче не е изненадан, че семейство Кеймбридж няма да присъства на тържеството в чест на Лилибет. Според западните таблоиди принц Хари и принц Уилям все още не са разрешили конфликтите си.

Кейт Мидълтън обаче също не желае да види дългогодишната си съперница Меган Маркъл. Може би под благовидния предлог на натоварения работен график те ще успеят да избегнат неудобните срещи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Иван радоев ( преди 1 година )
Много се вълнувам дали Лилибет и Луй днес са а.али, защото иначе не мога да заспя спокойно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар