IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2022 – Меган Маркъл с кожен панталон

17 юни 2022 17 50

Ето с какво го съчета тя

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл се върна от платинения юбилей в САЩ. И бързо премина към работен режим. И замени строгото официално облекло с нещо по-удобно.

Половинката на Хари показа перфектно съчетание между блейзър и панталон за ежедневието. С него тя е била на посещение на младежка благотворителна организация в Амстердам. Днес херцогинята сподели снимки от събитието, на което тя вдъхнови много жени за нови покупки.

Въпреки че лято 2022 е почти тук, Меган Маркъл не се притеснява да носи кожен панталон. Него комбинира с черна блузка и дълго сако на марката Chloé. Малко след нейната публична проява, цената му се увеличи и стигна 2078 долара.

Разбира се, за обувки тя избра любимите на висок ток – на марката Paul Andrew.

Макар навън да е вече топло, аутфитът на Меган Маркъл е доказателство, че няма лошо да имате един тънък кожен панталон за лято 2022. И на подобни събития или за излизането на бар с приятелки, да го облечете.

Виждали сме Меган Маркъл с кожен панталон и друг път

Макар да не е ясно на коя марка е заложила тя за панталона, ни се струва, че сме я виждали с него и преди. Той май прилича на онзи, с който тя се появи във видео разговор за America’s Got Talent през септември 2020 г. Тогава за първи път тя направи рязко отклонение от обичайното си облекло. А то не включваше такъв модел.

По данни на блога What Meghan Wore, най-вероятно съпругата на принц Хари е избрала панталона от изкуствена кожа на Stella McCartney. Той струва около 925 долара.

Елегантно златно колие на Cartier и гривната „Love“ допълват визията на звездата. Към тях тя добави пръстен с диамантена снежинка. Всички те струват повече от нейното облекло.

Маркъл залага на неутрални тонове

Модни експерти отбелязаха, че херцогинята на Съсекс носи дизайнерски дрехи от висок клас. И избира неутрални тонове, продължавайки промяната в стила си след отделянето от британския кралски двор. Именно това показа тя чрез визиите си в Холандия.

Меган Маркъл,

Getty

След като мина платиненият юбилей на кралицата, неправителствената организация Project Fearless отбеляза своята трета годишнина. И сподели повече за визитата на Меган, осъществена паралелно с Invictus Games. Маркъл е била гост-треньор в курса за предприемачество на организацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари