IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл едва ли иска да подобри отношенията си с кралските роднини

3 юни 2022 10 40

Херцогинята на Съсекс се опасявала съпругът ѝ да не се върне към задълженията си

Снимка: БГНЕС

Отдавна стана ясно, че Принц Хари и Меган Маркъл ще участват в честването на платинената годишнина на Елизабет II. Двойката ще има възможност да изгради отношения с представители на кралското семейство. Кралският автор Хауърд Ходжсън обаче смята, че няма да има помирение.

Според експерта, херцогинята на Съсекс няма да се възползва от възможността да се сближи с кралските си роднини. Хауърд предполага, че добрите отношения на принц Хари със семейството му не са добри за съпругата и баща му.

„Не мисля, че Меган иска да поправи разрива. Това ще доведе до желанието на Хари да се върне за постоянно във Великобритания и да изпълнява кралските си ангажименти. В известен смисъл принц Чарлз също не се интересува от движение в тази посока. Той се съсредоточи върху себе си, Уилям и Джордж“, обясни Хауърд.

В същото време Меган Маркъл се опитва да привлече вниманието върху себе си като независима от кралското семейство. Херцогинята на Съсекс присъства на барбекю парти със съпруга си принц Хари през уикенда. За публикацията тя избра рокля на любимата дизайнерка на Кейт Мидълтън и се появи в рокля на Emilia Wickstead.

Приятелката на Меган Делфин Блакие сподели снимки от събитието. На рамката Маркъл е заловена отзад. Модните критици обаче определиха, че тя е облечена с рокля от колекцията на Emilia Wickstead пролет/лято 2019 с щампа на морска тематика.

„Лошият избор на облекло я кара да изглежда квадратна“, „Не е най-добрият стил и принт за Меган“, „Надявам се, че за платинената годишнина ще избере по-добри тоалети“, „Аз ли съм единственият, който смята, че гърбът на Меган е толкова широк колкото на Хари?“, „Може би пак е бременна?“, „Все пак Кейт е по-подходяща за такива тоалети“, пишат потребители.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари