IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписаха от болницата бащата на Меган Маркъл

30 май 2022 14 50

Другите му две деца ще се грижат за него след инсулта

БГНЕС

БГНЕС

Бащата на Меган Маркъл – Томас, бе изписан от болница. 77-годишният мъж вече си е у дома, след като получи инсулт преди малко повече от пет дни.

„Чувствам се изключително благодарен и знам колко съм късметлия, че съм жив“, гласи неговото първо изявление. Пред Daily Mail Sunday той разказа за своето състояние.

Мъжът, създал Меган Маркъл, успял да пише с маркер върху бяла дъска. Направил това заради нарушения му говор заради инсулта.

„Искам да благодаря на всички, особено на прекрасните лекари и медицински сестри, които спасиха живота ми. Те са ангели“, допълва мъжът.

Томас Маркъл посочва, че получил безброй благопожелания за бързо възстановяване. Освен тези на неговите близки, сред тях имало и доста на непознати хора от цял свят, станали свидетели на драмата с известната му дъщеря.

По думите на американеца, той е изправен пред „тежка битка“, но ще се справи и ще продължи напред.

„В момента не мога да говоря, но работя усилено и ще благодаря на хората подобаващо, когато мога“, обяснява още той.

Другите му две деца ще се грижат за него

Носителят на „Еми“ не разкрива до каква степен тялото му е засегнато от инсулта. Най-вероятно една част от него е обездвижена, което налага да има личен асистент наоколо.

По данни на Daily Mail Томас Маркъл-младши е бил в Орегон, когато е получил обаждане. Тогава научил, че баща му е в болница. И спешно тръгнал за нея с колата.

„Ще бъда тук за татко и ще направя всичко необходимо, за да му помогна по пътя към възстановяването. Това беше ужасен шок за всички, но татко е силен човек“, каза 55-годишният полубрат на Меган Маркъл.

Мъжът отбелязва, че баща му вече „постига страхотен напредък“ с помощта на логопед. И скоро ще говори по-добре.

„Той просто има нужда от почивка. Пародия е колко много е бил измъчван и колко много е трябвало да преживее благодарение на пренебрегването от страна на сестра ми (Меган) през последните няколко години. Това е непростимо“, казва от своя страна Саманта Маркъл, която съди кралската особа.

Загрижена ли е Меган Маркъл за татко си?

Меган Маркъл

Getty

Бащата на херцогинята на Съсекс е бил откаран по спешност в лечебно заведение от Мексико, където живее, в болница в Сан Диего, Калифорния. Първоначално имал симптоми, подобни на инсулт. След това медиците потвърдили диагнозата.

До момента 40-годишната Меган все още не е коментирала публично състоянието на своя татко. Но според горепосоченото издание, тя е доста „загрижена“ и „иска да знае дали има някакъв начин да се свърже с баща си насаме“. Не е изключено именно заради здравословните проблеми на мъжа, тя да му проговори след години мълчание.

Малко вероятно е жената на принц Хари да отиде да види Томас Маркъл в неговия дом.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари