IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл с изненадващо посещение в детски център

16 юни 2022 11 00

Тя се срещна с момичета и небинарни деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл е направила значимо посещение по време на престоя си в Нидерландия заедно с принц Хари през април месец. Тогава двамата присъстваха на събитието Invictus Games, което се организира за ветерани и пострадали от войните.

Сега, два месеца по-късно, стана ясно, че Маркъл не е била просто придружител на съпруга си, а е имала своя собствена мисия. Тя е посетила Project Fearless – организация в Амстердам, която предлага извън класни занимания за момичета и небинарни деца на възраст между 9 и 14 години. Отбивайки се в центъра в чест на третата му годишнина, Меган се присъедини към първия курс по предприемачество като гост-лектор.

„Безопасните, подкрепящи пространства като Project Fearless дават на момичетата възможност да изразят себе си, да се изградят взаимно, да придобият устойчивост и да се справят с нови предизвикателства“, каза Меган в изявление, споделено от организацията в понеделник.

Както се вижда на кадри, споделени на страницата на Project Fearless в Instagram, херцогинята обмисля идеи с тийнейджърите, застанала в кръг заедно с тях и се усмихва широко. На друга снимка от посещението Маркъл говори със студенти и прегръща младо момиче.

В официално съобщение от основателя на организацията – Меринда Милър – се казва, че визитата на Меган е била много важна за младите ученици. „Посещението на херцогинята беше брилянтен начин да отпразнуваме въздействието, което Project Fearless упражни през последните три години, като така запознахме момичетата с модел за подражание, който зачита различията в света и използва гласа си“, казва Милър.

Другите теми, изучавани в организацията, включват наука за климата, скейтборд и кикбокс. До момента центърът е работил с почти 750 местни деца.

Говорейки пред списание People по време на петите Invictus Games, принц Хари разкри какво означава съпругата му да е до него на събитието в Хага. 37-годишният херцог основа адаптивното спортно състезание за ветерани и пострадали от войните през 2014 година. Три години по-късно, той и Меган потвърдиха връзката си, присъствайки заедно на събитието в Торонто.

Меган Маркъл,

Снимка: Getty Images

„Винаги съм искал да споделя тези невероятни моменти със специален човек и това Меган да стои до мен, значи много. Последният път, когато бяхме заедно на игрите, беше през 2018 година, когато обявихме, че очакваме сина си Арчи. Така че, това е много специално събитие за нас и е свързано със сантиментални моменти“, каза принцът.

Визитата на Хари и Меган в Нидерландия включваше и още едно изненадващо посещение, този път извън границите на страната. Двамата се отбиха в Лондон, за да се видят тайно с кралицата, две години след напускането си на кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Читател ( преди 1 година )
Колибарката разбуни духовете в кралството с нейните *** маниери и начин на мислене.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар