IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са проблемите на Machine Gun Kelly?

5 юли 2022 11 00

Фенове се притесняват за психичното му здраве

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Напоследък Machine Gun Kelly не може да контролира агресивното си поведение поради психическо разстройство – точно това смятат феновете му, които бяха притеснени не само от изявленията на самия артист, но и от видеоклипове от концертите му.

В скорошно интервю Колсън Бейкър (истинското име на артиста) разкри, че веднъж едва не се е прострелял в устата с пушка по време на спор с Меган Фокс.

Според него любимата му отишла да снима филма в друг град, оставяйки младоженеца сам, което провокирало у него параноични мисли. По време на телефонен разговор с Меган мъжът извикал, че натрапници ще нахлуят в стаята му и ще го убият.

След това той опрял пушка в устата си и заплашил да се самоубие, обвинявайки Фокс, че го е оставила сам. Реакцията на последователите не закъсня – хората нападнаха рапъра, обвинявайки го в обидно отношение към любимата му.

Не минаха и няколко седмици от скандалното интервю, когато артистът отново изплаши феновете – по време на изпълнение Колсън счупи чаша шампанско на главата си и окървавен продължи изпълнението си.

Въпреки че раната беше незначителна, тя все пак предупреди хората от публиката, които смятат, че причината за нестабилното поведение на звездата е злоупотребата с незаконни вещества.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари