IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Machine Gun Kelly продължават със странностите на червения килим

14 юни 2022 10 30

Този път рапърът се появи със спринцовка, пълна с кръв

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докъде ще стигнат провокациите на Machine Gun Kelly и годеницата му Меган Фокс? Това е въпросът, който всеки си задава след последната поява на двамата на червения килим.

Преди няколко дни бъдещите младоженци се появиха заедно на премиерата на филма Taurus по време на филмовия фестивал „Трайбека“. Без съмнение Kelly и Фокс знаят как да привлекат вниманието, избирайки безупречни тоалети и аксесоари, които взаимно се допълваха. През по-голямата част от времето влюбените не се разделяха един от друг, а в социалните мрежи се появи видео, на което Меган се възхищава на годеника си, докато той отговаря на въпроси от репортери.

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Актрисата носеше червена латексова рокля на Sportmax, която комбинира с токчета в металик цвят от Jimmy Choo. До нея Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, беше облечен в изцяло бял костюм на Dolce & Gabbana, а косата му беше прясно боядисана в розов цвят. Прическата беше постигната чрез допитване до феновете, като те трябваше да избират между русо и розово.

И докато тоалетите на влюбените бяха без забележка, то обецата на Бейкър беше меко казано странна. На дясното си ухо той носеше спринцовка, от която сякаш капеше кръв. И ако това не беше достатъчна провокация, то Меган Фокс реши да се престори, че облизва кръвта, докато фотографите се надпреварваха да направят снимка.

Колсън сподели снимки от премиерата в социалните мрежи, включително и кадър, на който Меган е допряла езика си до обицата му. „Луната е в Риби, но филмът се казва Телец. Премиерата му е по-късно тази година“, написа рапърът, който в последно време се изявява като актьор и филмов продуцент.

„Телец“ е полубиографичен филм, леко базиран на живота на Колсън. Самият той играе главната роля на Кол – музикант, който се опитва да се справи с бащинството, музикалната си кариера, пристрастяването и връзката с бившата си съпруга, изиграна от Меган Фокс.

Това не е първият път, в който влюбените показват, че имат афинитет към човешка кръв. На Свети Валентин през 2021 година Бейкър публикува няколко снимки, на които носи огърлица с кръгло стъкълце, в което сякаш е поставена капка кръв. „Нося кръвта ти около врата си... моя кървава валентинке“, написа тогава рапърът.

През януари тази година двамата влюбени обявиха, че са сгодени, като актрисата разкри, че по този повод са пили от кръвта си. Когато беше попитана дали това наистина се е случило, тя потвърди. „Може би това може да подведе много хора да си помислят, че сме пили бокали с кръв, както го правят в „Игра на тронове“. Не, говоря за няколко капки. И, да, консумираме кръвта си понякога, но само за ритуални цели“, допълва Фокс.

Актрисата споделя, че се е запалила по разчитането на карти Таро, както и практикуването на метафизични практики и медитации. Понякога прави ритуали по време на новолуние и пълнолуние, където се изискват няколко капки човешка кръв. Разкрива, че Machine Gun Kelly е доста развълнуван от всичко това и дори е готов да даде душата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари