IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в рая: Напрежение на червения килим между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

18 април 2022 08 30

Актрисата и рапърът създадоха слухове за раздяла

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Те се сгодиха през януари 2020 година след романтично предложение в Пуерто Рико. Често ги виждаме да показват любовта си на публични места или в социалните мрежи. Твърдят, че са две половини от една душа, че пият кръвта си и никога не искат да се разделят.

Но както всяка друга двойка, Меган Фокс и Machine Gun Kelly имат своите проблеми. Разликата е, че техните са видими за целия свят и често могат да бъдат сметнати като индикация за раздяла.

Точно така се случи преди няколко дни, след като между двете звезди беше усетено и видяно напрежение на червения килим. Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, и Меган Фокс присъстваха на събитието Daily Front Row Awards в Лос Анджелис. Двамата пристигнаха заедно с Мейв Рейли, която се грижи за стила на актрисата. Всичко изглеждаше нормално, но изведнъж камерите уловиха странен и неловък момент между влюбените.

Докато чакаха на опашка за червения килим и своя звезден миг пред камерите, Бейкър се опита да целуне годеницата си по врата, но тя се дръпна. Фокс беше със студено и безизразно лице, което не се промени дори и при опита за романтика от страна на рапъра. Колсън продължи с опитите си за целувка, но Меган беше непоколебима. Накрая изпълнителят се отказа и се усмихна неловко към камерите.

Меган пък не обърна никакво внимание на папараците, които заснемаха неловкия момент, а вместо това се насочи към червения килим заедно със своята стилистка. Клипът между годениците обаче бързо обиколи социалните мрежи, като създаде слухове за раздяла и отмяна на предстоящата сватба.

Все пак бързаме да успокоим страстите, като кажем, че Меган и Колсън са показали интимност в залата на събитието, като са държали ръцете си и са се прибрали заедно. Очевидно неловкият момент е бил само това – момент, случващ се във всяка една връзка. Разликата е, че този беше хванат от камерите и показан на целия свят.

За червения килим Фокс избра тясна кафява минирокля на LaQuan Smith, която очертаваше перфектното ѝ тяло. Годеникът ѝ, известен със своя различен от класиката вкус, избра яке с цветя, комбинирано с черни панталони и масивно колие. По едно време рапърът се престори, че снима Меган, която позираше на червения килим. Малко по-късно той се присъедини към нея, за щастие на насъбралите се фотографи.

Меган и Колсън се сгодиха на 11 януари 2022 година в Пуерто Рико, след като започнаха връзка през май 2020-а. Двамата споделиха видео от специалния момент, който беше заснет от три камери. „През юли 2020 година седяхме под това бананово дърво. Пожелахме си магия. Не подозирахме каква болка ще изпитаме заедно за толкова кратък период от време. Не знаехме колко работа и жертви ще изисква тази връзка, но бяхме погълнати от любовта“, написа Меган под видеото.

Годежният пръстен съдържа два камъка – емералд (рожденият камък на Меган) и диамант (рожденият камък на Колсън), които са поставени на „две магнетични ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов“.

Засега не е ясно точно кога ще е сватбата, като преди месец звездите признаха, че все още изчистват някои важни детайли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Бая е мръсно около тях на селфитата! Иначе големите селебритата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар