IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс към Machine Gun Kelly: Ти си прекрасна душа

28 април 2022 12 30

Рапърът навърши 32 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс иска да покаже на целия свят колко много обича бъдещия си съпруг Machine Gun Kelly.

Преди няколко дни рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, навърши 32 години. По този повод годеницата му сподели снимка в социалните мрежи, към която написа и прочувствено пожелание. На кадъра Фокс се е качила на гърба на Бейкър, който сигурно я е хванал, за да не я изпусне. Актрисата носи дънки, кожено яке и високи токчета, а изпълнителят е заложил на дънки и тениска с мъниста.

„Днес майка ти ни каза, че си се родил по-рано. Като бебе си бил хем гушлив, хем нервен и аз не мога да се сетя за по-добро твое описание“, започна Меган своето пожелание. Тя го нарече най-прекрасния човек, когото е срещала и би искала да покаже на света колко специален е годеникът ѝ, както и да отвори очите на всеки за това, което тя вижда в него.

Актрисата написа още, че Колсън е любовта на живота ѝ и за нея е чест да го обича и да бъде обичана от него. „Светът няма идея колко мило и красиво сърце имаш. Колко великодушен и внимателен си... Колко абсурдно умен и странен си... Ти си една прекрасна душа“, завърши Фокс.

Колсън и Меган потвърдиха връзката си през юли 2020 година, след като се запознават на снимачната площадка на филма Midnight in the Switchrass година по-рано. Годежът им дойде през януари тази година, като двамата са затвърдили любовта си, пиейки от кръвта на другия. Предложението за брак беше направено в Пуерто Рико, а пръстенът е съставен от двата рождени камъка на годениците.

„Както във всеки предишен живот, така и във всеки следващ, аз ще казвам Да“, написа Фокс под кадри от специалния момент. Източници споделиха след годежа, че Меган и Колсън отдавна са искали да направят тази крачка, защото чувстват другия за своя сродна душа. Приятелите им също усещали накъде вървят нещата и не били изненадани от предложението.

В първото си общо интервю Фокс нарече Бейкър „огнен близнак“ и заяви, че е почувствала привличане още при запознанството. „Имах чувството, че нещо странно ще се случи след тази среща. Дълбоко в душата си знаех, че нещо ще се получи“, категорична бе актрисата. Според нея, „огнен близнак“ е нещо по-дълбоко от сродна душа и представлява разделянето на една душа на две равни части.

От потвърждаването на връзката си през юли 2020 година, влюбените не спират да посещават светски събития и да публикуват снимки заедно. Те вече са се запознали с децата на другия, като дори бяха забелязани заедно в Дисниленд. Меган е майка на трима сина – Джърни, Бодхи и Ноа, които споделя с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн. Колсън, от своя страна, е баща на дъщеря Каси, която е от връзката му с Ема Канън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари