IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Куентин Тарантино стана татко за втори път

5 юли 2022 14 40

Режисьорът и съпругата му вече имат 2-годишен син Лео

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Куентин Тарантино вече официално е четиричленно!

Режисьорът и съпругата му Даниела са станали родители за втори път. Новината беше потвърдена от щастливата двойка в официално съобщение. Раждането е станало през празничния за САЩ уикенд, като бебето е момиченце, но името му не се споменава.

„Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да споделят, че Даниела роди момиче на 2 юли 2022 година, сестра на Лео, който е първото им дете“, се казва в съобщението. Синът им Лео се ражда по време на пандемията през 2020 година, като новината за неговото пристигане беше съобщена по същия начин. Детето беше родено в Тел Авив, Израел – родната страна на Даниела.

Даниела е дъщеря на певеца Тцика Пик и започва да излиза с Куентин след запознанството им през 2009 година. Двамата се срещат по време на промотирането на филма му „Гадни копилета“. Двамата се сгодяват през юни 2017 година и се женят през ноември на следващата. Синът им Лео се ражда през февруари 2020 година.

Миналата година режисьорът говори пред Джими Кимъл относно бащинските си задължения, разкривайки как със съпругата му са избрали името на сина им. Тарантино отрече слуховете, че е кръстил момчето на приятеля си Леонардо ди Каприо, с когото работи малко преди да стане баща за първи път. Двамата снимат „Имало едно време в Холивуд“, като преди това си партнират и в „Джанго без окови“.

„Почти се отказахме от името Лео, защото хората веднага щяха да сметнат, че го кръщаваме на Леонардо ди Каприо. Няма нищо лошо в това, но... той е кръстен на дядото на съпругата ми, а и защото, в нашите сърца, той е малкият ни лъв“, казва режисьорът. Лео в превод означава лъв.

Щастливата новина за раждането на двете му деца идва на фона на това, че Куентин мисли да забави режисьорската си кариера. В интервю за GQ Австралия той разкри, че планира да направи само още един касов филм след „Имало едно време в Холивуд“. „Мисля, че що се отнася до филми за големия екран, съм стигнал до края на пътя. Мисля, че съм дал на киното всичко, което мога“, казва той.

Тарантино беше номиниран за най-добър режисьор на наградите „Оскар“ през 2020 година, а филмът му „Имало едно време в Холивуд“ попадна в категориите за най-добър сценарий и най-добър филм. Лентата успя да грабне наградата за най-добър филм – мюзикъл или комедия – и най-добър сценарий на церемонията „Златен глобус“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари