IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд поиска отмяна на присъдата за клевета от Джони Деп

6 юли 2022 15 00

Адвокатите на актьора отговориха, че очаквали подобно действие

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд поиска съдия от Вирджиния да отмени присъда, която не беше в нейна полза в началото на юни след края на противоречивия процес с Джони Деп. Сега адвокатите на актрисата подадоха молба, че редица доказателства, представени от защитата на Деп, не отговарят на истината.

В документа се твърди, че актьорът и екипът му „са действали въз основа единствено на косвени твърдения, като никога не са заявявали директно, че някое от твърденията на Хърд е невярно“.

Всъщност защитниците на Амбър обвиняват съдебните заседатели, че „измислят“ фактите и правят субективни заключения.

Адвокатите на Хърд забелязаха също, че съдебен заседател номер 15 изобщо е избран незаконно. Той посочи грешна година на раждане при избора на заседатели – 1945 г. вместо действителната 1970 г. — Беше ли надлежно проверен от съда, за да служи като съдебен заседател? питат адвокатите в петицията.

Адвокатът на Деп, Бен Чу, отговори лаконично на изявлението на Хърд, заявявайки, че той и Джони са го очаквали, но са мислили, че ще е „по-дълго и по-смислено“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари