IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп може и да прости на Амбър Хърд и да не вземе парите

13 юни 2022 11 00

За актьора е важно да върне репутацията си

Снимка: БГНЕС

Шумното съдебно дело между Джони Деп и Амбър Хърд, проследено от целия свят, приключи миналата седмица в полза на актьора. Според решението на журито бившата съпруга на главния пират на Холивуд ще трябва да му плати 10 милиона долара обезщетение за морални щети, както и да покрие съдебните разноски от още пет милиона.

„Разочарована съм от това решение“, заяви Амбър и първо обвини опонентите си и съда в липса на толерантност към жертвите на домашно насилие, а също и изрази намерението си да подаде жалба, а след това се обяви в почти пълен фалит.

За актьора обаче се оказа, че може да бъде много по-толерантен, отколкото неговите опоненти си представяха. Появи се информация, че Деп може дори да откаже парите на Амбър, тъй като за него е много по-важно да възстанови репутацията си в съда.

Вярно е, че двойката ще може да постигне споразумение само при едно условие.

Също така след делото звездата от „Карибски пирати“ се радва на още по-силен зрителски интерес. Той вече направи и няколко музикални участия с групата си, а се заговори, че и „Дисни“ иска отново да го върне в пиратската поредица.

Джони Деп обаче трябваше да прибегне до служители по сигурността, за да напусне хотела безпрепятствено преди ден. На изхода на хотела го очакваха тълпа ликуващи фенове, които мечтаеха лично да го поздравят за победата над Амбър Хърд в съда. Снимки на актьора, който е ескортиран от гранд хотел Бирмингам в Англия с чаша за кафе, се умножаваха в социалните мрежи.

Източник, цитиран от OK Magazine, коментира, че охраната го е държала далеч от „луда армия от фенове“: „Където и да отиде, феновете го заобикалят в тълпа“. Между другото, не се знае със сигурност каква течност е имало в чашата му – кафе или нещо по-силно?, се допълват коментиращите.

Часове по-рано актьорът похарчил над 62 000 долара за пищна празнична вечеря във Варанаси, която включвала автентични индийски ястия, безкрайни коктейли и много вино розе.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Това ще е най-голямата простотия. Трябва да я оберее до шушка, за назидание на другите мастий, дето си мислят че като имат една дупка м/у краката и са големата работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар