IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адвокати: Джони Деп има еректилна дисфункция

2 август 2022 17 50

Амбър Хърд продаде луксозен имот

БГНЕС

БГНЕС

Джони Деп страдал от еректилна дисфункция. Това твърдят адвокатите на Амбър Хърд, позовавайки се на съдебни документи от делото между тях.

Предполагаемото медицинско заболяване може да е допринесло за насилственото поведение на холивудската звезда, за което актрисата алармира многократно. Това пише Page Six, чийто екип се е сдобил с документа за заболяването*.

„Въпреки че г-н Деп предпочита да не разкрива състоянието си на еректилна дисфункция, то е абсолютно свързано със сексуалното насилие, включително гнева на г-н Деп и използването на бутилка за изнасилването на Амбър Хърд“, обясняват защитниците.

*Еректилна дисфункция или импотентност е нарушение на сексуалната функция. То се характеризира с неспособността да се постигне или поддържа ерекция по време на сексуална активност.

Както вече писахме, мегаделото между Джони Деп и неговата бивша съпруга приключи, при това в негова полза. Но по време на него той отричаше обвиненията за изнасилване и тормоз.

Еректилна дисфункция – основен виновник за поведението на актьора

Джони Деп

БГНЕС

Според защитата на Хърд въпросното състояние и проблемите на Джони в леглото са причина той често да бъде ядосан и да си го изкарва на блондинката.

Припомняме, че през май Амбър разкри шокиращи подробности – как е била изнасилена и заплашвана от звездата през 2015 г., по време на тяхна семейна свада, която никога няма да забрави.

Според съдебните документи, предполагаемият инцидент се е случил в Австралия. Тогава Деп останал с отрязан пръст. Неговите показания показват, че това е станало, когато Хърд хвърлила бутилка срещу него.

Амбър Хърд,

БГНЕС

Все пак пред обвинението актрисата признава, че след предполагаемото сексуално посегателство с бутилка тя не е търсила медицинска помощ, нито отишла веднага в полицията.

„Както винаги съм казвала, не помня точно какво се случи първо или последователността“, каза тя.

След края на делото срещу Джони Деп – Амбър Хърд продаде апетитен имот

Сагата между двамата приключи, макар актрисата да се закани, че ще обжалва и ще продължи да търси начин истината за техните отношения да излезе наяве. И докато се опитва да си намери работа и да продължи напред, тя обяви къщата си в пустинята за продан.

Тъй като съдът постанови Деп да получи 8 милиона долара от бившата си жена, на нея ѝ се налага да се раздели със своя оазис, намиращ се в Калифорния.

По данни на The Post, имението Yucca Valley вече е намерило своя нов собственик. И според източници на изданието, то е закупено за 8 милиона долара.

Не е ясно как Jorgensen & Company LLC е придобила имота, който се простира на площ от 6 акра и разполага с три бани и спални. До момента само се знае, че сделката е сключена тихомълком на 18 юли.

Комплексът, където преси си почивала Хърд, предлага страхотна гледка към пустинята и планината. Той е с врати от масивно желязо, луксозна кухня, както и окабеляване за домашна съраунд стерео система.

Двойни дрешници и големи каменни мивки, плюс вана, са били на разположение на бившата г-жа Деп.

36-годишната Хърд закупи дома за 570 000 долара през 2019 г. И сега печели сериозна сума от продажбата. Но все пак тя трябва да покрие 10 милиона долара компенсаторни щети плюс 350 000 долара наказателни щети след края на делото срещу Джони.

От своя страна Деп беше осъден да плати 2 милиона долара на бившата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари