IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уинона Райдър за състоянието си след раздялата с Джони Деп

29 юни 2022 14 40

Двамата актьори прекратяват отношенията си през 1993 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уинона Райдър позволява на феновете да надникнат в личния ѝ живот.

50-годишната актриса застава на корицата на списание Harper's Bazaar за юлския му брой, където говори за началото на кариерата си и хитовия сериал Stranger Things. По едно време в интервюто Райдър си спомни и за трудния период, през който е преминала след раздялата си с Джони Деп. Двамата прекратяват годежа си в началото на 90-те години.

Деп и Райдър се срещат за първи път на премиерата на филма Great Balls of Fire в Ню Йорк през 1989 година. Първите им две срещи са месеци по-късно. Двойката, която играе заедно в „Едуард Ножиците“, се сгодява пет месеца след първата си среща, а Деп си прави татуировка, на която пише „Уинона завинаги“. След раздялата им през юни 1993 година обаче надписът е променен на „Вино завинаги“.

По време на интервюто си пред Harper's Bazaar актрисата споделя, че раздялата, заедно с огромния натиск от Холивуд по това време, са повлияли сериозно на психичното ѝ здраве. Признава, че е намерила страхотен терапевт, който ѝ е предложил да си представи по-младата своя версия и да бъде по-мила към това момиче.

Райдър казва, че през 1994 година е играла героиня, която се озовава в чилийски затвор и е била измъчвана. Тогава, по време на снимките, е имала синини и порязвания по цялото си тяло и това я е накарало да си помисли дали така би искала да види по-младата си версия. „Помня, че гледах в огледалото и си казвах, че имам същите синини и прорези в душата си. Защото просто не се грижех за себе си“, спомня си актрисата.

Казва още, че никога не е говорила за тези трудности в живота си, защото част от нея винаги е искала да пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Според нея, младото поколение не може да я разбере, защото целият им живот се върти около социалните мрежи и споделянето на съдържание там.

През 2016 година, когато бившата съпруга на Джони Деп Амбър Хърд получи ограничителна заповед срещу него заради предполагаемо домашно насилие, Райдър каза пред списание Time, че актьорът никога не е бил агресивен към нея.

„Мога да говоря само от собствен опит, който е доста по-различен от този, който тя споделя. Той никога, никога не се е държал с мен по този начин. Никога не е бил агресивен към мен. Познавам го само като много добър, обичащ, грижовен мъж, който страшно много защитава хората, които обича. Чувствах се в безопасност в неговата компания“, казва Уинона.

Тя допълни, че не е била във връзката на Амбър и Джони, за да знае точно какво се е случило между тях и със сигурност не нарича някого лъжец в цялата история. „Просто казвам, че ми е много трудно да го повярвам“, категорична е актрисата. Казва, че е била шокирана да чуе всички тези обвинения към Деп, защото никога не го е виждала да бъде агресивен към друг човек.

В интервюто си пред списание Time, Райдър също така говори за депресията и преминаването през труден период през 90-те години. По това време тя обясни, че причината за състоянието ѝ е била холивудската индустрия, която притиска всеки един актьор или актриса. „Заобиколих се от хора, които ми казваха, че този свят трябва да ме приеме на всяка цена и аз започнах да им вярвам“, казва още Уинона.

Ако искате да гледате Уинона Райдър в действие, сериалът Stranger Things е достъпен в Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари