IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След развоя на делото между Джони Деп и Амбър Хърд – как реагираха звездите?

7 юни 2022 10 50

Голяма част от тях подкрепиха актьора

Снимка: БГНЕС

Как реагираха известни личности на присъдата по случая с Джони Деп и Амбър Хърд? Нека да поговорим!

„Исках Джони да спечели, но не очаквах това да се случи.“

Съдът осъди актрисата да плати 15 милиона долара обезщетение за съзнателното разпространение на невярна информация, която навреди на кариерата на бившия ѝ съпруг, както и за съдебни разноски. От своя страна адвокатът на актрисата заяви, че клиентката ѝ ще обжалва, защото не разполага с подобна сума.

Социалните мрежи бяха залети с ентусиазирани коментари на много известни личности, които дълго време подкрепяха Деп.

Звездата от Pretty Little Liars Ашли Бенсън публикува снимка на Джони в социалните мрежи с надпис „YESSSSS“.

Шарън Озбърн каза в токшоуто на Пиърс Морган: „Уау, това не беше това, което очаквах. Исках Джони да спечели, но не очаквах това да се случи.“

Но Ейми Шумър очевидно намекна, че е на страната на Хърд, като публикува цитат на Глория Стайнем: „Всяка жена, която избере да се държи като пълноценна личност, трябва да бъде предупредена, че ще бъде третирана като нещо като мръсна шега“.

По време на шестседмичния процес, който се проведе в съда на окръг Феърфакс, Вирджиния, и двете страни подробно обвиниха другата в злоупотреба. Крис Рок, Джо Роган и Бил Бър защитиха Деп, наричайки Хърд „луда дама“ и лъжец.

Екранната партньорка на Деп от Dark Shadows Ева Грийн дори написа в блога си: „Не се съмнявам, че той ще излезе от всичко това с доброто си име и прекрасното си сърце, отворено към света, и животът ще бъде по-добър за него от всякога.“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари