IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сапунката свърши: Джони Деп и Амбър Хърд се завръщат в киното

3 юни 2022 10 50

Ето към кои проекти се включват след делото

Снимка: БГНЕС

Делото за клевета срещу Джони Деп от Амбър Хърд приключи. Съдът осъди актрисата да плати общо 15 милиона долара обезщетение за морални щети, причинени на бившия ѝ съпруг поради фалшиви обвинения. Разбира се, Хърд не е доволна от това решение и възнамерява да обжалва присъдата. Тя пък от своя страна ще получи 2 млн. долара от Деп. Но междувременно се забелязват активни промени в кариерата на актьорите.

Снимка

И така, имаше информация, че Джони се готви да играе в продължението на Beetlejuice. Режисьор на комедията ще бъде Тим Бъртън. Каква роля ще бъде възложена на Деп все още не е известно, но е факт неговото участие, което се потвърждава от списъка на участващите актьори в мрежата.

По време на ожесточената борба в съдебната зала, според обществеността, главният пират на Холивуд успя да си върне доброто име, а това по всяка вероятност означава, че кариерата му ще тръгне отново през годината.

Джони Деп не за първи път ще участва във филм на Бъртън. Той вече има в колекцията си филмови скъпоценни камъни като „Едуард –Ножиците“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Чарли и шоколадовата фабрика“.

Амбър Хърд също възнамерява да се върне в Холивуд. Тя се готви да участва в два филма наведнъж: „Бягай с мен“ и „В огън“.

Що се отнася до „Аквамен“, въпросът все още е отворен. Наскоро продуцентите на филма обявиха, че екранното време на Хърд във филма е намалено до 10 минути. Сега президентът на DC Films, Уолтър Хамада, отрече тези слухове.

„Размерът на ролята в творбата, която тя имаше, беше определен на ранен етап от разработването на сценария през 2018 г. Участието на героинята в историята беше и остава точно същото, както беше от самото начало“, подчерта Хамада.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари