IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната излезе наяве: Илон Мъск станал баща на близнаци

7 юли 2022 17 40

Бившата му Шивон Зилис родила само седмици преди Граймс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Илон Мъск е станал баща два пъти през 2021 година, но единият от тях се пазеше в тайна. Досега.

51-годишният собственик на Tesla е посрещнал близнаци с бившата си приятелка Шивон Зилис. Бебетата се родили през ноември 2021 година, според съдебни документи, публикувани от Insider. Близнаците, чиито пол и имена не се споменават, са родени в Остин, Тексас.

Съдебните документи разкриват, че през април, Мъск и Зилис, която е директор в компанията му Neuralink, са помолили съда в Тексас да промени имената на бебетата, за да могат те да имат фамилията на баща си, като в същото време включат тази на майка си в презимето си. Имената на близнаците са били скрити за медиите, а полът не е бил записан. През месец май, молбата на Мъск и Зилис е била удовлетворена.

Раждането на близнаците се е случило само няколко седмици преди Мъск и бившата му приятелка – Граймс, да посрещнат дъщеря чрез сурогатна майка. Момиченцето се роди през декември, въпреки раздялата на родителите ѝ през септември. Изпълнителката разкри, че името на бебето е Екса Дарк Сидарел, но ще носи прякора Y. Момиченцето се присъединява към по-големия си брат X Æ A-12.

По време на интервю с Vanity Fair, Граймс заяви, че иска още бебета от Мъск. По думите ѝ, двамата са говорили за трима или четирима наследници. В деня, в който статията излезе обаче, изпълнителката обясни пред феновете в социалните мрежи, че отново се е разделила с милиардера.

След тайното раждане на близнаците, Илон Мъск вече е баща на 10 деца. Той има 18-годишни близнаци Ксавиер, който вече е Вивиан, и Грифин, както и тризнаците Кай, Демиан и Сакс, които са родени през 2006 година. Четирите деца са от бившата му съпруга Джъстин Уилсън. Двамата имат и още един син – Невада – който обаче умира на 10 седмици.

Миналата седмица Ксавиер получи разрешение от съда да промени името и пола си. Тя, която вече е Вивиан, е подала молба на 18 април, малко след 18-ия си рожден ден. „Половата ми идентичност и фактът, че вече не живея и не искам да бъда свързвана с биологичния ми баща по какъвто и да е начин, е причината за тази молба“, пише в документите.

Илон Мъск рядко говори за семейството си, но открито споделя мнението си относно раждаемостта. Според него, на планетата няма достатъчно хора и това трябва да се промени. „Мисля, че най-големият проблем на цивилизацията е ниската раждаемост. Моля ви, вижте числата – ако хората нямат повече деца, цивилизацията ще се затрие, помнете ми думите“, казва той в интервю.

Семейно посещение при папата

След кратка почивка от социалните мрежи, Илон Мъск се завърна в Туитър, за да сподели семейна снимка.

На 1 юли милиардерът публикува кадър, на който позира заедно с 18-годишния Грифин и 16-годишните Кай, Демиан и Саксон, застанали гордо до папа Франциск по време на скорошно пътуване до Италия. Мъск посочи, че за него е било чест да се срещне с представителя на римокатолическата църква.

Според италианския вестник La Repubblica, бизнесменът и папата са имали 40-минутна среща във Ватикана. Илон е говорил за своите идеи за подобряване на света и човечеството.

10 минути преди да сподели снимката с децата си, Илон публикува кадър от миналото, на който позира с втората си бивша съпруга Таулла Райли. Двамата са се щракнали на разходка из Венеция, облечени по доста странен начин. Мъск носи черен костюм с бяла риза и черна маска, а Талула е с дълга бяла рокля с прозрачна долна част, комбинирана с бяла маска.

Според описанието, дрехите са били специално избрани за рождения ден на Мъск през 2011 година, когато той навърши 40. „Талула изработи роклята сама, както и повечето от костюмите за рождения ми ден. Тя е парти гении“, написа милиардерът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари