IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата: Кендъл Дженър на почивка с Девин Букър

8 юли 2022 12 30

Дали двамата са възобновили отношенията си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като наскоро се разделиха, изглежда, че Кендъл Дженър и Девин Букър отново са влюбени и са възобновили отношенията си.

Супермоделът и баскетболистът присъстваха заедно на парти по случай четвърти юли, организирано от Майкъл Рубин във вилата му в Хемптънс. Според очевидец, Кендъл и Девин са пристигнали заедно с група приятели, но по всичко личало, че двамата отново са двойка. Източникът разказва, че влюбените са били на бара, пиейки от текилата, произвеждана от Дженър, като в един момент Букър е донесъл и бутилка розе за двамата.

„Кендъл постоянно се държеше за ръката на Девин и двамата изглеждаха много сладки. Кендъл беше щастлива, усмихваше се и се смееше заедно с Девин през цялата вечер“, казва още източникът.

Събирането на Дженър и Букър идва само две седмици, след като официално беше потвърдено, че двамата си взимат почивка един от друг. Някои медии го нарекоха раздяла, други просто заявиха, че за момента Кендъл и Девин имат различни приоритети в живота си и затова са решили да поемат по различни пътища. Според тях, двамата все още се обичали и виждали общо бъдеще, но в момента искат да бъдат сами.

„Кендъл и Девин имаха няколко трудни момента през последните седмици и решиха да се разделят преди седмица и половина. Започнаха да осъзнават, че водят различен начин на живот и не могат да се напаснат“, каза източник пред Е!News през юни. Според него, отдалечаването между двамата се случило след завръщането им от Италия, където присъстваха на сватбата на Кортни Кардашян и Травис Баркър.

Все пак, източникът заяви, че Кендъл и Девин се надяват някой ден връзката им да се възроди.

На 26 юни двойката даде надежда на феновете, когато беше забелязана заедно в известен ресторант в Малибу. Според очевидец, Дженър и Букър изглеждали щастливи и е имало страхотна енергия между тях. „Показваха си неща на телефоните и се смееха. Кендъл постоянно гледаше и се усмихваше към Девин“, казва още източникът.

Въпреки че двете звезди все още не са коментирали състоянието на връзката си, последното им посещение в Хемптънс показва, че поне приятелството им все още е живо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари