IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и Девин Букър се разделиха

23 юни 2022 15 00

След седмици на спекулации, близък до риалити звездата потвърди новината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър и Девин Букър са решили да тръгнат по различни пътища в живота.

Риалити звездата и баскетболистът на Финикс Сънс са се разделили след двугодишна връзка. Новината беше потвърдена от близък приятел на Кендъл, след като в социалните мрежи се спекулираше по тази тема в последните няколко седмици. Причината за появата на слухове за раздяла беше липсата на публикации относно втората годишнина на Девин и Кендъл.

„Кендъл и Девин имаха доста проблеми в последно време и са разделени от седмица и половина“, казва близък до моделката. Той допълва, че двойката си е прекарала чудесно в Италия по време на сватбата на Кортни Кардашян и Травис Баркър, но след завръщането им в САЩ, са усетили, че имат съвсем различни начини на живот и не могат да се синхронизират.

Дженър е казала на Букър, че иска пространство и почивка, които баскетболистът веднага ѝ дал. Все пак двамата продължават да поддържат контакт и да се интересуват един от друг. „И двамата се надяват връзката им да се възроди, но засега са разделени“, казва още източникът пред E!News.

Кендъл и Девин за първи път създадоха слухове за връзка през април 2020 година, когато бяха забелязани в една и съща кола в Аризона. След седмици на спекулации, те потвърдиха отношенията си през юни същата година.

Феновете обаче трябваше да чакат чак до февруари 2021 година, за да видят първата официална снимка на влюбените. Тогава Дженър отбеляза Свети Валентин, публикувайки черно-бяла снимка, на която лежи с Девин на кухненски плот и се смеят. Оттогава двамата започнаха все по-често да показват любовта си в социалните мрежи и на публични места, като през юни 2021 година Кендъл отпразнува първата си годишнина с Девин.

Разбира се, баскетболистът не остана по-назад с публичното показване на любов към приятелката си. За рождения ѝ ден на 3 ноември Девин публикува снимка на Кендъл и я нарече „най-красивата жена“. През март тази година той разкри какво е чувството да имаш връзка под светлината на прожекторите.

„Не бих казал, че е трудно. Честно казано, наслаждавам се на живота на пълни обороти. Чувствам, че съм на чудесно място в живота си. Обичам семейството ми, хората около мен и обичам влиянието, което оказвам върху света“, казва баскетболистът пред Wall Street Journal.

Същия месец, източник, близък до Кендъл, сподели пред E!News, че двойката обмисля сериозна стъпка в отношенията си, но засега не става въпрос за годеж. „Девин обича да прави малки жестове за Кендъл, за да ѝ покаже, че я цени и обича. Това разтапя сърцето й“, казва източникът.

Засега няма официално потвърждение за раздялата от страна на Кевин Букър и Кендъл Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари