IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър се сдоби със златен медал

19 август 2021 10 40

Моделката взе отличието на приятеля си Девин Букър

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър може никога да не е ходила на Олимпийски игри, но това не й попречи да се сдобие със златен медал. 

Моделката публикува няколко снимки в социалните мрежи, на които показват ценното отличие, което, за нейно съжаление, не е нейно. Всъщност то принадлежи на приятеля й Девин Букър, който преди няколко седмици се завърна от Токио като олимпийски шампион по баскетбол заедно с отбора на САЩ. Това е първи златен медал за спортиста и той реши да го отпразнува подобаващо, взимайки приятелката си и заминавайки на почивка по средата на езеро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin (@dbook)

Самият Букър сподели няколко снимки, на които се вижда как плува във водата, а Дженър се е излегнала в лодката, носейки зелен бански от две части, зелена шапка и златния медал. Изглежда, че моделката не бърза да се потопи в езерото, тъй като в ръката си държи бира и се наслаждава на слънчевите лъчи. Заедно с двамата влюбени е било и кучето на Букър, което също се появи в колекцията от снимки. 

В понеделник баскетболиста отпразнува първия си златен медал със серия от снимки и видеа, публикувани в социалните мрежи. Той и отборът на САЩ победиха Франция във финала, игран в "Сайтама Супер Арена" в Токио. Букър не използва думи, за да опише успеха, а просто сложи няколко емотиконки на златен медал под публикацията. 

Няколко от известните му приятели веднага го поздравиха, включително и братът на Кендал Роб Кардашян, който написа "Легенди". Въпреки че Дженър все още не е оставила коментар под публикацията на приятеля си, тя го подкрепяше през цялата Олимпиада. След края на финалния мач моделката показа телевизора си, на който Букър се радваше с целия отбор на САЩ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin (@dbook)

Девин и Кендъл започнаха да се срещат през април 2020 година, но потвърдиха връзката си миналия Свети Валентин. По това време моделката сподели снимка на двамата в историите си в Instagram и разби всички мъжки сърца по света. "Тя е луда по него. Никога не е изглеждала толкова щастлива. Цялото й семейство също обича Девин", казва източник пред списание People. 

Близки до двойката добавят, че нещата са станали сериозни миналото лято. Кендъл доста често е летяла до Финикс, където Девин играе, а след края на сезона той е останал при нея в Лос Анджелис. "Прекараха цялото лято заедно и дори бяха на ваканция с Джъстин и Хейли Бийбър. Все още са млади, но всички им стискат палци за нещо повече. Прекрасна двойка са"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kendallxdevin

Дали скоро ще видим пръстен върху ръката на Дженър, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари