IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от шума на големия град: Кендъл Дженър и Девин Букър със семейна Нова година

5 януари 2022 18 00

Двамата породиха слухове за сватба

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

2022 година започва чудесно за влюбените звезди Кендъл Дженър и Девин Букър.

Двойката избра да излезе от шумотевицата на големия град и да посрещне Нова година в отдалечена вила. Феновете им успяха да се потопят в семейната обстановка благодарение на няколкото снимки, споделени от баскетболиста и моделката. „Прекарах Нова година край огъня“, написа Девин, а Кендъл публикува серия от кадри, описани просто с „Моят уикенд“.

Зимното бягство включваше зашеметяващо имение на върха на планината с детайли, наподобяващи дървена хижа, където се помещаваха масивни камини. Кендъл позира близо до хамбари и споделя видеоклипове на нощните звуци, идващи от околните гори.

Природните картини обаче бързо бяха забравени от феновете, след като се появи снимка, на която Дженър позира заедно с гаджето си пред огледалото. Последователите веднага забелязаха, че баскетболистът носи златна халка, което породи слухове за брак. Спекулациите се засилиха, след като някои потребители коментираха, че Кендъл нарочно крие дясната си ръка, за да не показва своята брачна халка.

Засега няма официално потвърждение на слуховете, но през 2021 година източник сподели пред E!News, че двете звезди са много влюбени и Кендъл не е очаквала да бъде в толкова здравословна връзка. „Тя определено чувства, че нещата сега са доста по-различни от предишните ѝ отношения и са много по-сериозни“, допълва близък до двойката.

Девин вече е получил одобрението на семейство Кардашян и дори често го канят на вечери, когато той не пътува заедно с отбора си. „Те обичат да виждат Кендъл щастлива с човек, който изкарва най-добрите ѝ черти на преден план. Всички се вълнуват, че тя най-накрая е в толкова хубава връзка“, споделя източник.

Въпреки че посрещането на Нова година по никакъв начин не приличаше на обичайните партита на клана Кардашян-Дженър, близък до Кендъл и Девин споделя, че това е точно в стила на влюбените. Те се стремят да запазят връзката си колкото се може по-далеч от общественото любопитство и папараците и рядко можем да ги видим заедно на разходка или в ресторанти.

„Девин е доста скромен и не иска да бъде под светлината на прожекторите или да бъде знаменитост... Кендъл много цени това негово качество и това е един от основните фактори, които я привличат към него“, споделя източник пред E!News.

През юни 2021 година двойката отпразнува една година заедно. През тези 12 месеца те на няколко пъти използваха социалните мрежи, за да се поздравят за специални поводи и да покажат любовта си. За рождения ден на Кендъл, Девин я нарече „най-красивата жена“, а тя го определи като най-добрия си приятел.

През 2022 година двамата имат няколко важни събития, които да очакват. По Hulu ще започне новото шоу на клана Кардашян-Дженър, а Кендъл ще продължи да разраства бизнеса си с текила. Девин пък ще се бори за титлата в баскетболната лига.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари