IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Батинкова роди втори син

11 юли 2022 14 40

Моделът избра да го кръсти на мъжа си

IStockphoto

IStockphoto

Радост в семейството на Антония Батинкова. Мис България за 2009 г. сподели в социалните мрежи, че е родила втората си рожба. Бебето е момченце и е проплакало на 7 юли. 

„На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)! Щастието е огромно!“, написа щастливата майка. 

Батинкова сподели снимки от последната си фотосесия, на която демонстрира своя голям корем. Те са направени зад граница, по време на последната почивка на семейството на топло. 

По думите на Антония, тя и бебето са добре. Тя не пропусна да благодари на своя гинеколог, както и на мъжа си, за подкрепата:  

„Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко!“. 

Антония и Ивайло Батинкови имат и по-голям син - Благовест, който е на 3 г. Както с него, така и с втората си бременност, моделът не спря да пътува в страната и чужбина. Но криеше до последно хубавата новина, че чака второ дете.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари