IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Петканов с ортеза заради сина си

11 юли 2022 11 00

Малкият Габриел си счупи ключицата

IStockphoto

IStockphoto

Даниел Петканов трогна много родители, показвайки как носи ортеза без да му е необходима такава. Тв водещият направи милия жест заради своя син, който си счупи ключицата на детска площадка. 

„Габриел си счупи дясната ключица преди няколко дни на детската площадка, което наложи в Пирогов да му поставят ортеза, която трябва да носи по 24 часа в следващите 25 дни“, сподели Лудия репортер.

Петканов показа снимки, на които както детето, така и той, са с ортези на гърба. И двамата се усмихват на камерата. 

„За да му покажа, че няма нищо страшно, аз също си взех и я нося наравно с него“, посочва още бившият на Александра Богданска. 

Даниел разказа още, че след инцидента, детето трябва да спи в конкретно положение - нещо, с което Габриел не можел да свикне в началото, но след неговата намеса, детето няма проблем с това. 

„Първата вечер искаше да спи прав, после облегнат на стената, но след като му казах, че ще спя и аз като него, се успокои. Сега и двамата спим по гръб и без възглавници. Свиква се, даже е хубаво :))“, завършва Петканов. 

След неприятното падане Лудия репортер веднага разказа подробности в социалните мрежи. Там той посочи колко натоварени са лекарите в Пирогов, където завел малчугана. 

Днес Александра Богданска и Даниел, които се разведоха, си поделят грижите за своя син, като една седмица той е при единия, на следващата - при другия. Научавайки за случилото се, моделът веднага се включи в социалните мрежи, уточнявайки, че е с приятели в Гърция. И похвали бившия си за адекватната реакция. 

По рано инфлуенсърката бе на море с момченцето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари