IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Петканова потвърди: Развеждаме се

18 февруари 2022 14 40

С Даниел имали различия в характерите

IStockphoto

IStockphoto

Алекс и Даниел Петканов вече не живеят заедно и са в процес на развод. Това потвърди самият модел в Instagram, обявявайки публично причината за края на нейния брак, започнал в Big Brother.

„В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната – различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг“, написа бившата на Даниел – Лудия репортер, коментирайки за първи път слуховете, че отскоро е необвързана.

Александра, която вече е сменила фамилията си в социалните мрежи на Богданска, е категорична, че детето им е най-важното и с тв водещия ще се стараят нищо да не му липсва. „Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов“, обяснява тя.

Петканова, която вече е подготвила документите за развода, коментира още, че нейната приказка с Даниел, вече свършва. По думите ѝ, двамата направили опит да останат заедно, но не се получило. „Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро“, добавя Александра.

Петканова посрещна рождения си ден, който бе наскоро, в компанията на приятелки, като бащата на детето ѝ не бе сред поканените. Все пак двамата отбелязаха рождения ден на момченцето си и си направиха обща фотосесия.

Инфлуенсърката не уточнява кога точно се е разделила с Петканов, но посочва, че техните искрени разговори и влогове през последните пет години може би са помогнали на много хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Павел ( преди 2 години )
Подкрепям те братле.аман от комплексари и комплексарски. !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Камен Иванов ( преди 2 години )
Поредния пиар ...какво вече алекс петканова ( с малки букви ) не е интересна и се опитва да привлече публичен интерес.. глупости даже повече ни натоварваш и не си ми интересна...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар