IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Богданска закара брат си на бала

31 май 2022 15 00

Моделът бе неговата специална дама

IStockphoto

IStockphoto

Алекс Богданска закара брат си на бала. Моделът и инфлуенсър сподели снимки от изпращането му в Благоевград. И не скри, че се гордее много с порасналия Милан.

„Обичам те, братче мое! Пожелавам ти да си смел в постигането на мечтите си и попътен вятър!“, написа тя в социалните мрежи.

Бившата жена на тв водещия Даниел Петканов показа няколко снимки от червения килим, на който преминават абитуриентите в родния ѝ Благоевград. На тях я виждаме да позира до нейния брат.

Много от последователите на Алекс я поздравиха и пожелаха на добър час на Богдански. Сред тях имаше такива, които не пропуснаха да отбележат, че Мама модел, както я наричат, е със страхотен тоалет.

За повода звездата е избрала гащеризон с дантела.

Във видео от дефилето на благоевградските абитуриенти, споделено в интернет, се вижда, че Алекс е била неговата специална дама.

Преди да вдигне наздравици за брат си, бившата Петканова бе в Тел Авив, Израел. Там компания ѝ правиха нейната близка приятелка Ивелина Чоева и гаджето ѝ – Сашо Кадиев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

a ( преди 1 година )
Къф тоз ***? За сестра му няма да коментирам дори...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар