IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С кученце на червения килим - Хю Джакман насърчава осиновяването

12 юли 2022 15 00

Актьорът и колегите му от Бродуей с прекрасна инициатива

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво е по-хубаво от Хю Джакман на червения килим? Хю Джакман на червения килим с кученце в ръце.

Точно това се случи през уикенда в Ню Йорк, когато актьорът и колегите му от Бродуей подкрепиха годишната инициатива "Бродуей лае" на Бернадет Питърс. Събитието се организира за 24 поредна година и е с цел насърчаване на осиновяването на домашни любимци. То беше водено от актрисата Сътън Фостър, която играе заедно с Джакман в мюзикъла "Музикалният човек". Актьорите изглежда се наслаждаваха да държат част от кученцата, които бяха предложен за осиновяване. 

Джакман, който трябваше да отложи представлението си "Музикалният човек" с няколко седмици заради положителен тест за коронавирус, държеше щастливо хъски в прегръдките си, усмихвайки се широко към камерите. Актьорът вече има две кучета у дома, които често показва в социалните мрежи. 

Били Кристъл, който помага с написването на "Г-н Събота вечер", също се включи в инициативата, позирайки с малко кученце и изплезен език. 

Неправителствената организация "Бродуей лае" е основана през 1999 година от Бернадет Питърс и Мери Тайлър Мур. Тогава Питърс обикаля страната заедно с представлението "Annie Get Your Gun". Тя успява да привлече подкрепата на сценични звезди от всички продукции. Джейн Линч, която в момента участва в "Забавно момиче", също се е включила, за да покаже любовта си към четириногите другари. През годините актрисата често говори за важността от осиновяването пред закупуването на кучета. 

Джулиън Хъф, чийто дебют на Бродуей беше по-рано през годината, също се включи в инициативата на Питърс. За съжаление, актрисата губи и двете си кучета през 2019 година. 

Началото на галата обаче беше леко забавено, след като пред залата се появиха протестиращи. Бернадет обаче се справи с тях по шампионски начин, заслужавайки поздравления в социалните мрежи. Във видео, публикувано в Туитър, се вижда как актрисата казва, "Извинете! Да не би да се опитвате да спрете осиновяването на животни?". Според Page Six, част от протестиращите са били изведени от охраната, а други са се разотивали. 

Ежегодното събитие насърчава осиновяването на животни, подпомагането на приюти и работи във връзка с Humane Society of New York и Main Line Animal Rescue - група, която спонсорира програма, наречена Braille Trails, помагаща на деца с увредено зрение. Галата е копродуцирана с участието на Broadway Cares/Equity Fights AIDS и артисти от настоящите шоута на Бродуей помагат с промотирането на осиновяване. 

Това беше първата присъствена вечер на "Бродуей лае" от две години насам. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари