IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман е с коронавирус

30 декември 2021 08 40

Актьорът е оптимист, чака бързо да се върне на сцената

Снимка: БГНЕС

Австралийският актьор Хю Джакман се е заразил с коронавирус. Той заяви, че „засега е добре“ и си пожела да оздравее колкото се може по-скоро и да се върне на работа.

„Тази сутрин тестът ми за коронавирус беше положителен. Имам симптоми, подобни на настинка – дращене в гърлото и хрема“, казва той във видеосъобщение на страницата си в Twitter.

За това, че е с коронавирус стана ясно след като партньорът на Джакман в The Musician, Сътън Фостър, даде положителна проба за COVID-19 миналата седмица. Сега стана известно, че главният актьор също се е заразил с инфекцията и вече е успял да се изправи срещу някои симптоми.

Актьорът сподели неприятната новина: „Просто исках да разберете от мен. Поставиха ми диагноза коронавирус. Курсът е лесен, така че се надявам да се върна на сцената възможно най-скоро! Пожелавам ви щастие и здраве през новата година.“

Фостър, който беше заразен в навечерието на премиерата, беше спасен от дубльор. След представлението миналата седмица Хю Джакман изрази признателността си към своите колеги. „Всички наши дубльори знаят по десетина роли. Кейти можеше да изиграе всяка от тях и получи главния герой“, обясни той.

Хю Джакман е роден на 12 октомври 1968 г. в Сидни. Най-известен е с ролята си на Върколака в поредицата „Х-Мен“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари