IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в луксозния дом на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

21 ноември 2021 21 00

Съпрузите притежават уникална къща в Хамптънс

БГНЕС

БГНЕС

Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес за първи път отварят вратите на луксозния си дом в Източен Хамптънс, специално за списание Architectural Digest. От статията в изданието става ясно, че двамата актьори са построили модерната къща „от нулата“.

Хю и Дебора са постигнали мечтата си да имат семеен, ваканционен дом, цели шест години след като са започнали да мислят по проекта.

Двойката показа минималистичното си жилище, разкривайки, че са се вдъхновили от стила на модния дизайнер Калвин Клайн. „Той е майсторът на минимализма. И аз просто казах: „Ще имам това, което той има“, казва пред изданието Дебора, която си е сътрудничила с архитектката Виола Рухани и интериорния дизайнер Елинор Донъли по завършването на невероятната къща.

Домът се отличава с изобилие от пространство и изглежда още по-голям, тъй като повечето от стените са боядисани в бяло и отразяват естествената слънчева светлина през многото прозорци, които са от пода до тавана.

Съпрузите избират да направят кухнята си фокус на пространството на долния етаж и тя се намира на видно място в хола с отворена планировка с повърхности от Caesarstone и табуретки Muuto. Всекидневната също е решена с бели мебели и огромни стъклени врати, които гледат към градината.

Австралийците Хю и Дебора обясняват: „Хората обикновено се крият в кухнята. За нас готвенето е основното събитие. Искам да бъда част от приготвянето на храната. Децата ми обичат да готвят също, така че кухнята ни е в средата на хола“, споделя Дебора.


Домът на Хю и Дебора включва също фитнес зала, артателие за рисуване, зала за прожекции и огромна градина с безкраен плувен басейн и спираща дъха гледка към океана.

„Знам, че е екстравагантност, но къщата има точно това, от което се нуждаем“, казва Хю. „Използваме всяка стая, всеки ден. Благодарение на дизайна на Деб, пространството ни събира всички заедно.“

Дебора добавя за едноцветния си дом следното: „Тази къща беше мечтата на живота ми.“

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари