IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс сложи край на годежа

12 юли 2022 11 00

Актрисата постепенно си стъпва на краката

БГНЕС

БГНЕС

Аманда Байнс с нова драма в живота си. По данни на световните медии, актрисата е сложила край на годежа с Пол Майкъл. 

Но не си мислете, че звездата е отново сама. Според източници, близки до нейното семейство, тя все още е с момчето, с което заедно пребориха зависимостта си към наркотиците. 

„Те все още са заедно като двойка, но са спрели годежа и планирането на сватбата си“. Това обяви източник на Entertainment Tonight Friday и добавя, че още през миналата година се заговори, че Аманда и нейният любим вече не са сгодени. 

Най-вероятно годежът е бил развален заради родителите на звездата. 

Байнс се сгоди навръх Свети Валентин 

Още на 14 февруари 2020 г. звездата показа годежния пръстен, а по-късно и своя избраник. След това стана ясно, че двамата са се запознали именно в защитеното жилище, където се лекували. 

Оттогава до момента, на няколко пъти се говореше, че актрисата все още е нестабилна и подобно на Бритни Спиърс, не може да живее без настойници, нито да взима самостоятелни решения. А медиите писаха, че родителите на актрисата не одобряват, че тя иска да се жени. 

„Байнс и Майкъл все още са в отношения и приемат връзката си сериозно“, добавя източникът. Според него, те са с пръстени, с които искат да покажат лоялността си един към друг. Но не мислят да минават под венчило. 

„Аманда изглежда страхотно и е преминала през много трудни и значими преживявания, които й помогнаха да се превърне в невероятна жена. Тя е трезва и се справя по-добре от всякога“, продължава той. 

По данни на Page Six, в момента приятелят на Аманда следва право и се справя с добре.

Все още не е ясно дали актрисата ще продължи да учи моден дизайн и създаде своя линия дрехи - нещо, за което мечтаеше след като излезе от клиниката. Тя не се появява често и в Instagram, където неведнъж качва и изтрива постове през последните две години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари