IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Затрупаха Аманда Байнс с предложения за интервюта

11 април 2022 15 00

Актрисата сложи край на своето настойничество

Getty

Getty

Аманда Байнс вече е свободна. Подобно на Бритни Спиърс, актрисата показа, че може да бъде самостоятелна и си извоюва прекратяване на своето настойничество. А с това получи и безброй предложения за телевизионни интервюта.

По данни на Page Six, звездата, която познаваме добре от много сериали, може да се завърне в телевизията съвсем скоро. Освен че много медии искат да разкаже нейната истина, нищо чудно да бъде и главно действащо лице в „Шоуто на Аманда Байнс“.

След края на делото, на което бе решено, че майката на актрисата няма да бъде вече неин попечител, адвокатът ѝ сподели, че телевизионната индустрия иска да я привлече, за да спечели на гърба на нейната драма, продължила цели 9 години.

„Аманда е „наводнена“ с оферти (за интервю), повечето от които се изсипаха през последните пет дни. Тя не е готова да говори и се нуждае от спокойствие известно време“. Това казва Дейвид Ескибиас, цитиран от Entertainment Tonight. С въпросното изявление той изтъква, че клиентката му няма особено желание да застане пред камерите и моли за това да уважат нейното решение.

Искат да направят документален филм за Аманда Байнс

Няколко продуцентски компании са се свързали със семейството на актрисата, която успя да се справи със своите зависимости – наркотична и алкохолна. Те са отправили оферти както за риалити шоу, което да проследи как продължава животът на Аманда, така и за документален филм.

New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, Vanity Fair, Elle, CBS News и известни YouTube-ъри, са само част от тези, които искат да направят интервю с 35-годишната звезда на Nickelodeon.

Всички сравняват Аманда Байнс с Бритни Спиърс

Аманда Байнс,

БГНЕС

Точно като известната поппевица, актрисата мина през какво ли не, за да бъде отново свободна. И двете бяха на лечение в клиника, само че едната успя да се справи с проблемите малко по-рано от другата.

Докато Бритни Спиърс бе под „консерваторството“ на баща си цели 13 години, то майката на Аманда отговаряше за нея само 9. Днес изпълнителката е приела предложение на известен издател да напише своя биографична книга, където да разкаже своята истина. Но Байнс все още няма такива намерения.

„През последните няколко години работих усилено, за да подобря здравето си, за да мога да живея и работя самостоятелно, и ще продължа да давам приоритет на благосъстоянието си в тази следваща глава“, казва Байнс, цитирана от списание People.

„Вълнувам се от предстоящите си начинания – включително моята линия аромати – и с нетърпение очаквам да споделя повече, когато мога“, добави тя. И дори в профила ѝ в Instagram, където е доста обрана, тя е написала, че скоро ще зарадва феновете със своите парфюми.

Според адвоката на Аманда Байнс, освен своя бизнес, тя иска да завърши образованието си. Също така планира да заживее под наем в Лос Анджелис. Плътно до нея ще бъде нейният годеник Майк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари